Imogen Heap "Sparks" ile geri geliyor

Imogen Heap yeni albümüyle geri geliyor. Yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştığı “Sparks” için artık geri sayım resmen başladı.

Haberin Devamı

Albümün çıkış tarihi 3 Mart 2014 olarak açıklanırken, Imogen yine bin bir türlü orijinallik peşinde.

Imogen Heap Sparks ile geri geliyor

Albümün çıkışından bir hafta önce, 24 Şubat’ta teslim edilmek üzere olan bir versiyonu geçtiğimiz gün satışa çıktı. Sadece 100 kişilik olan bu özel kontenjan birazcık tuzlu. 220 pound civarında olan paket içinde; 12 adet dvd, her dvd’de albümdeki şarkıları tek tek minik albümler şeklinde hem hikayesi hem özel albüm tasarımıyla sunuluyor.Sadece bununla kalmıyor, ayrıca 100 sayfalık özel bir fotoğraf albümü, Sparks’ın plak versiyonu, Immi’nin web sitesine giriş sağlayan özel el kartları ve elbette yeni albümün standard cd versiyonu da bu pakette olacak.

Haberin Devamı

Imogen Heap Sparks ile geri geliyor



Bu paketi alanlar ayrıca albüme de bir katkı sağlıyor. Imogen bu formatı satın alan 100 hayranından ayak izlerini scan edip ona göndermelerini istiyor. Bu sayede albüm süresince bu yolları adım adım birlikte yürüdük temalı bir albüm kapağı tasarlanacakmış. 220 poundluk bu paketin en mühim yanı da, bu 100 şanslı kişinin Imogen ile ya bir konseri öncesinde sound check sırasında veya Imogen’ın evine gidip onla yüz yüze tanışabilecek olması. Immi’nin nihayet yeni albümünü bitirmesi fevkalade güzel bir haber. Kendisinin sadece yeni bir albüm çıkartmakla kalmayıp, böylesi detaylarla süslemesini de inanılmaz seviyorum.


ITunes Festival’da sona yaklaşıyoruz. Her akşam birden çok konserle bizleri mutlu eden evlere şenlik sanal turne 30 Eylül’de sona eriyor. Konserleri kaçırsanız da sonradan tekrar izlemeniz harika bir şans. Ben bu haftasonu kaçırdığım 30 Seconds To Mars ve Haim konserlerini tekrardan izledim.

Haberin Devamı

Imogen Heap Sparks ile geri geliyor



Özellikle 30 Seconds To Mars’tan Jared Leto’nun konserdeki kitleyle olan ilişkisine hayran kaldım. Bu yaz grubun İstanbul konserleri iptal olmasaydı, muhteşem bir konsere tanık olacağımızı anlayıp biraz üzüldüm bu duruma. Umarım İstanbul’da kendilerini izleyebiliriz bir sonraki turnelerinde.

Imogen Heap Sparks ile geri geliyor



En son geçtiğimiz pazar akşamı ITunes Festival’daEllie Goulding’i izledim. Kendisini Rock’N Coke’dan sonra bir kere de ev konforunda izlemek iyi geldi. İstanbul’da Prodigy ile aynı anda sahneye çıkan Ellie, o gece kalabalığın azlığından ötürü biraz mutsuzdu. ITunes Festival’da ise iğne atsan düşmeyecek kalabalık sayesinde sahnede resmen yüzünde güller açıyordu. Setlist’i İstanbul’da çaldığı ile birebir aynı olan konserde, kendisinin baklava kıvamındaki karın kasları ve beyaz Dr Martens’leri de gözden kaçmadı.

Haberin Devamı


İTunes Festival bitmeden Robin Thicke, John Legend, Justin Timberlake , Pixies, Jessie J , Katy Perry gibi isimleri de Round House’da izleyebileceğiz. Son kalan bu büyük konserleri kaçırmamanız dileğiyle.


https://twitter.com/hkky

Yazarın son yazıları


#20 Eylül 2013 Placebo Gezi'nin yanında
#17 Eylül 2013 Sonbahar ve şehrin caz hali
#13 Eylül 2013 Pazarın yeni oyuncusu:Itunes Radıo
#10 Eylül 2013 Rock'n Coke 2013 günlüğü
#06 Eylül 2013 Denizin arka yüzü:Mirkelam

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN >>


Yazarın Tüm Yazıları