İMAF'ta Tunç dönemi

Güncelleme Tarihi:

İMAFta Tunç dönemi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 10:49

İZMİR Mardinliler Federasyonu (İMAF) 3. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başkan Adayı Beşir Tunç’un sunduğu tek liste ile yapılan seçimde Tunç’un listesi oybirliği ile göreve seçildi.

Haberin Devamı

Böylelikle Mart 2015’te yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile başkanlığa seçilen Ferhan Ademhan, olağan genel kurul ile görevi Beşir Tunç’a devretmiş oldu.
İMAF Olağan Genel Kurulu federasyon binasında gerçekleştirildi. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığını Bülent Korkmaz, üyelikleri ise Ahmet Gültekin ve Kurucu Genel Başkan Mehmet Salih Pehlivanoğlu yaptı. Genel Kurula, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, AK Parti Konak Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Siyahkoç ve Sait Başdaş, Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, İMAF’ın ilk genel başkanı Mehmet Şakin Irmak ve kalabalık bir topluluk katıldı. Seçimde Beşir Tunç’un sunduğu liste göreve seçildi. Tunç, “Sizlerden aldığım bayrağı daha ileriye taşıyacağım. İzmir’e ve İzmir’de yaşayan Mardinlilere tüm gücümle hizmet edeceğim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!