İlyas Salman’ın torunu oldu! İlyas Salman kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İlyas Salman’ın torunu oldu İlyas Salman kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 14:19

Çiçek Abbas karakteriyle gönüllerde taht kuran, Yeşilçam’ın usta oyuncusu İlyas Salman’ın torunu oldu. Salman’ın kızı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Dede olan usta oyuncu mutluluktan yerinde duramadı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü oyunu İlyas Salman’ ın kızı Devrim doğum yaptı. Şirin bir erkek bebek dünyaya getirdi. Dede Salman torununun doğumunu doğumhanenin kapısının önünde damadı ile birlikte bekledi.

İlyas Salman: “Çok heyecanlıyım, yerimde duramıyorum. Bir haftadır uyuyamıyorum. Bu heyecan başka bir şey, başka bir duygu. Ne diyeceğimi şaşırdım, yaşamak lazım. Yeni bir canın dünyaya gelmesi kadar güzel bir duygu yok, çok mutluyum. Önce kızımı, sonra da torunumu çok seviyorum.” dedi. Salman bu sözleri ile torununun gelişini heyecanla karşıladığını ve mutluluktan yerinde duramadığını anlattı.

İlyas Salman’ın torunu oldu İlyas Salman kimdir

İlyas Salman kimdir?

İlyas Salman, 14 Ocak 1949 yılında Malatya Arguvan’ da dünyaya geldi. Malatya Turan Emeksiz Lisesi’ nden mezun oldu. Ardından Konservatuvar’ da eğitim almaya başladı. Ancak, son sınıfta okulu bıraktı. Oyunculuk hayatına İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ nda başladı. Uzun yıllar Türk Sinemasında köylü rolü oynadı. İki sinema filminde de yönetmenlik yaptı. İlyas Salman, Güler Salman ile evlidir.

BAKMADAN GEÇME!