İlle de stoper

Güncelleme Tarihi:

İlle de stoper
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 23:56

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetimden yeni bir stoper alınıp Antalya kampına getirilmesini istedi. Öte yandan kurt çalıştırıcı, uzun süren sakatlık döneminin ardından maç kondisyonuna kavuşan Talisca’yı ikinci yarıya hazırlıyor.

Haberin Devamı

LİGİN ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik patron Şenol Güneş, Ryan Babel’in takıma katılmasıyla kanatta önemli sıkıntıyı çözdüklerini vurgularken Rhodolfo’nun yerine aradığı stoperin bir an önce Antalya kampına getirilmesini istedi. Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı sohbette, sakatlıktan çıkan Talisca hakkındaki planlarından da bahsetti. Tecrübeli çalıştırıcı ikinci yarıda oyun planlarını Portekizli oyuncu üstünde yoğunlaştıracağını ifade etti.

“İSTİKRARLI OLACAĞIZ”

İLK yarının son maçlarında özellikle kanatlarda ve orta sahada büyük sıkıntı yaşadıklarını, Kasımpaşaspor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyette takımın sistemini sorguladığını belirten Şenol Güneş “Talisca bu takımın önemli sigortası. Hem fiziği hem de tekniği ile ileri uçta çok önemli katkılar yapıyor. Talisca takıma girince sezon başındaki istikrarlı futbolumuzu oynayacağız” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!