İlkokullararası futbol turnuvasını İnönü İlkokulu kazandı

Güncelleme Tarihi:

İlkokullararası futbol turnuvasını İnönü İlkokulu kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 16:20

İlkokullararası futbol turnuvasını İnönü İlkokulu kazandı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası'nde şampiyon İnönü İlkokulu oldu. 
Sivas Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocukların spora yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durması amacıyla düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasının final maçı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı. İnönü İlkokulu ile İstiklal İlkokulu arasında yapılan final maçını İnönü İlkokulu kazandı. Turnuvanın ödül törenine Belediye Başkanı Sami Aydın ile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy birlikte katıldı. Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Güzel bir turnuva oldu. Turnuvalarda kazanan kaybeden olacaktır. Sivas Belediyesi tarafından yapılan turnuvaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Sami Aydın da, "Turnuvadaki amacımız, çocukların sosyal gelişimini sağlamak onları yarışma ortamına dahil ederek kolektif başarıyı yakalamalarını sağlamaktır. Bu anlamda biz finali izledik, çocuklarımızın hırsı takdire şayandı. Hem İstiklal İlkokulu öğrencilerimizi hem de İnönü İlkokulu öğrencilerimizi kutluyorum. Bu tür yarışmalarda bir tane birinci olacak bundan sonraki turnuvada daha çok çalışan bir okulumuz dereceye girecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından dereceye giren okullara ve öğrencilere kupaları ve madalyaları verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!