İlkokul öğrencilerinden şiir ve öykü kitabı

Güncelleme Tarihi:

İlkokul öğrencilerinden şiir ve öykü kitabı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 11:29

İlkokul öğrencilerinden şiir ve öykü kitabı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Gazi Osman Paşa İlkokulu 4-B sınıfı öğretmeni Yücel Budak ve beraberindeki öğrenciler, Vali Davut Gül’ü ziyaret etti.
Vali Hasan Canpolat Toplantı Salonu'nda öğrencilerle bir araya gelen Vali Gül, bir proje geliştirerek sınıfça öykü ve şiir kitabı çıkaran sınıf öğretmeni Yücel Budak ile öğrencilerini tebrik etti. Sınıfın hayata geçirdiği projeyi ve öğrencilerin yazdığı şiir ile öyküleri de dinleyen Vali Gül, baskısı yapılan kitapları da bir süre inceledi. Çocukların dersin dışında da sosyal ve kültürel çalışmalara yer vermesi gerektiğini ifade eden Gül, okuyan ve yazan çocukların daha mutlu olabileceklerini söyledi. Öğretmenlere bu konuda önemli görevler düştüğünü söyleyen Gül, "Sizlerin öğrencileri yönlendirmesi çok önemli. Onların yazabilmesi için okuması gerekiyor. Bu tür projeler çocukların okuma alışkanlığını da artıracaktır" ifadelerini kullandı.
Vali Gül daha sonra sınıf öğretmeni ve öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretin sonunda Gül, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!