İlkokul öğrencileri kitap yazdı

Güncelleme Tarihi:

İlkokul öğrencileri kitap yazdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 17:12

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri yazdıkları hikayeleri birleştirerek kitap haline getirdi.

Haberin Devamı

Bodrum’daki Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4/F sınıfı öğrencileri, çevre ile ilgili yazdıkları hikayeleri ve kompozisyonları öğretmenlerinin gözetiminde kitap haline getirdi. 33 öğrencinin yazısının yer aldığı kitaba öğrenciler, çevre koruyucuları ismini verdi. Kitap için bugün Heredot Kültür Merkezi’nde tanıtım etkinliği düzenledi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Belediye Başkan Vekili Taner Uslu, okul müdürü Hayda Akbaba, veliler ve okulun öğrencileri katıldı. Kitapta bazı öğrenciler, tamamen hayal güçlerini kağıda aktarırken, bazı öğrenciler ise yaşadıkları olayları kağıda döktü.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci, "Eline kalem alan her çocuğun okuma alışkanlığı vardır. Türkiye’nin geleceğinde ekonomi ve sanayi önemli ama ortaya çıkan eserler de en az onlar kadar değerli olacaktır. Bu çalışmaya proje demek bana doğru gelmiyor, çünkü bu bizim eğitim öğretime bakış açımız. Bu çalışmanın diğer öğrencilere de örnek olacağını düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Ekinci konuşmasının ardından öğrencileri tebrik ederek madalya taktı. Ardından Okul Müdürü Akbaba, 4/F sınıf öğretmeni Hanife Özçeri’ye çalışmadan dolayı plaket verdi. Törene katılan protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!