İlkokul öğrencileri, atık şişeleri geri dönüşüme kazandırdı

Güncelleme Tarihi:

İlkokul öğrencileri, atık şişeleri geri dönüşüme kazandırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 12:46

İlkokul öğrencileri, atık şişeleri geri dönüşüme kazandırdı

Haberin Devamı


Vahit İŞBAŞARAN/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde, Düğüncübaşı Köyü İlkokulu anasınıfı öğrencileri atık şişeleri geri dönüşüme kazandırdılar.

Lüleburgaz Güzel Sanatlar Kulübü Derneği Cam-Seramik sanatçısı Serpil Özcengiz tarafından Düğüncübaşı Köyü İlkokulu anasınıfı öğrenciler ile geri dönüşüm etkinliği düzenlendi. Anasınıfı öğretmeni Tijencan Sancaktaroğlu'nun öğrencileri ile gerçekleşen geri dönüşüm etkinliğinde sınıflarında soda şişelerini bir süredir biriktiren minik öğrenciler, sınıflarına gelen Serpil Özcengiz ile birlikte soda şişelerini rengarenk boyadılar. Çok keyifli zaman geçiren öğrenciler etkinlik sonunda boyadıkları şişeleri Serpi lÖzcengiz'e teslim etti. Öğretmen Sancaktaroğlu, böylesine anlamlı bir etkinlikte öğrencilerini buluşturup, geri dönüşüm bilincini uygulamalı olarak gösterdiği için Cam-seramik sanatçısı Özcengiz'e teşekkür etti.

Düğüncübaşı köyüne gidip, özellikle köy çocuklarını, camla buluşturmanın çok keyifli olduğunu dile getiren cam-seramik sanatçısı Özcengiz ise boyanan şişeleri atölyesine getirip 800 derecede fırınladıktan sonra öğrencilere teslim edeceğini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!