İLKEM'de yarıyıl tatili fırsata dönüştü

Güncelleme Tarihi:

İLKEMde yarıyıl tatili fırsata dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 16:26

İLKEM'de yarıyıl tatili fırsata dönüştü

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren İLKEM Eğitim Kurumları yarıyıl tatilinde öğrencileri için hem sosyal hem de eğitim etkinlikleri düzenliyor.



Farklı etkinlikler ile çocuklara farkındalık oluşturarak yeni bir dünya ufku ile milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek için gayret eden İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı İlkadım Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM), okulların yarıyıl tatiline girmesini öğrenciler için fırsata çevirdi. Tatil süresince her yaştan öğrenciye farklı etkinlikler planlayarak öğrencilerin sosyal yaşantılarını güçlendirirken eğitimden de geri kalmamalarını sağlıyor.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitime verilen desteğin maddiyatla değil başarıyla ölçülmek zorunda olduğunu vurgulayarak, “Sadece 2016 yılı içerisinde ilçemiz sınırlarında bulunan okullara 200 bin liralık yatırım yaptık ama biz asla eğitim desteğini maddiyatla ölçmüyoruz. Bizim için asıl başarı vatanına, bayrağına ve milli şuura bağlı nesiller yetiştirmektir. Eğer bu değerleri verebiliyorsak başarılı evlatlarımız ülkemiz adına ekonomik refahı da gerçekleştireceklerdir. İLKEM Eğitim Kurumlarımızda her yıl yüzlerce öğrencimize eğitim vermekteyiz. Eğitimin yanında yaptığımız sosyal projelerle bilinçli, bilgili ve yarınlara donanımlı gençler yetiştiriyoruz. Bu günün gençleri yarının yöneticileri, doktorları, mühendisleri ve öğretmenleri olacaklardır. Bu nedenle eğitimin bir milletin güvencesi olduğunu biliyor ve yavrularımızı öyle yetiştiriyoruz” dedi.



İLKADIM’IN EĞİTİM KALESİ İLKEM



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un eğitime verdiği değerin önemli bir örneği olan İLKEM eğitim kurumlarında anasınıfından başlayarak yıl içerisinde 610 öğrenciye eğitim ve öğretim verilmekte. 3.4.5.6.7. sınıf öğrencileri için okul müfredatında ki tüm dersleri kapsayan okul derslerine takviye kursu, 8. sınıf öğrencileri için TEOG kursu, lise son sınıf ve lise mezunları için YGS ve LYS hazırlık kursları verilmektedir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!