İlkay Gündoğan memleketi Balıkesir'de

Güncelleme Tarihi:

İlkay Gündoğan memleketi Balıkesirde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 15:29

İlkay Gündoğan memleketi Balıkesir'de

Haberin Devamı

Ramazan FİLİZ-Coşkun YAMAN / DURSUNBEY,(DHA)- İNGİLTERE Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen ünlü futbolcu İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesine geldi.
İlkay Gündoğan, babası İrfan Gündoğan'la ilçedeki yakınlarını ziyaret edip ardından inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Dursunbey ilçe stadını gezdi. İlkay'ı burada kendisi gibi Dursunbeyli olan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) Sadi Güven, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbeyspor Başkanı Yusuf Turhan ve Dursunbeysporlu futbolcular karşıladı. YSK Başkanı Güven, Almanya Milli Takımı'nın formasını da giyen yıldız futbolcuya Dursunbeyspor forması hediye etti. İlkay da imzaladığı 8 numaralı formasını Sadi Güven'e verdi.  
Antrenman yapan futbolcularla sohbet eden İlkay Gündoğan, Dursunbeyspor'a ve ilçede futbolla ilgilenen gençlere katkıda bulunup destek vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. İlkay, "Duyduğum kadarıyla Dursunbeyspor'dan Balıkesirspor'a giden oyuncuların sayısında artış var. Umarım onları Türkiye'nin, Avrupa'nın büyük kulüplerinde görme imkanımız olur" dedi. Türkiye'ye geldiğinde İzmir'de yaşayan ailesi ile Dursunbey'deki akrabalarını mutlaka ziyaret ettiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Dursunbey'de olmaktan mutluyum. Arkadaşlarımla görüştüm. Kısa süre Türkiye'de kalacağım, herkesi görmek, selamlaşmak istiyorum. Yorucu oluyor ama güzel geçiyor. Akrabalarım, dedemler, dayımlar burada. Benim görevim büyüklerimi ziyaret etmek. Zaman buldukça gelmeye çalışıyorum" diye konuştu.
ANTRENMANI AKSATMADI
Türk asıllı ünlü Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Dursunbey ziyaretinde günlük antrenmanını da yaptı. Yıldız futbolcu Aktif Yaşam Parkı'nda özel antrenörüyle çalıştı. İlkay Gündoğan, bir süre önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Mahalle Ligi'nde şampiyon olan takımları ve Balıkesir'den gelen protokol üyeleriyle eşlerini İngiltere'de konuk etmişti. 
Balıkesir'deki yatırımlarıyla babasının ilgilendiğini söyleyen İlkay, "Babam sağ olsun buradaki yatırımlara dikkat ediyor. Balıkesir için faydalı şeyler yapmak istiyorum. Yatırımlar devam edecek, düşünceler var ama net değil. İnşallah Balıkesir'i güzelleştiririz" dedi. İlkay, geçen yıl Borussia Dortmund'tan Manchester City'e 25 milyon euro borservis ücretiyle transfer olmuştu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!