İlkadım'ın yeni belediye binası yükseliyor

Güncelleme Tarihi:

İlkadımın yeni belediye binası yükseliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2017 14:25

İlkadım'ın yeni belediye binası yükseliyor

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 11 dönümlük alana  yapılan Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camiinin her geçen gün hızla yükseldiğini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi TOKİ Konutları önünde Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi yanındaki 11 dönümlük alana yapılan Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii inşaatının hızla devam ettiğini söyledi. Geçtiğimiz Haziran ayında temel atma töreni yapılan yeni belediye hizmet binası ve cami inşaatı ile ilgili bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yeni belediye hizmet binası inşaatının Mayıs ayında tamamlanacağını belirterek "Selçuklu mimarisi kullanılarak içerisinde birçok hizmet alanının bulunduğu camii, meydan, çocuk kreşi, spor alanları,  toplantı salonu, kafeterya, otopark ve dinlenme noktalarının olacağı alanda tam teşekküllü külliye inşa ettiklerini ifade etti.
Yeni belediye hizmet binası inşaatının hızla yükseldiğini belirten Başkan Tok, "Tam teşekküllü, içerisinde birçok yapının bulunacağı bir külliye olarak yapılandırdığımız alanda inşa edilen yeni belediye hizmet binamızı 20 dönümlük alan içerisine 11 dönümlük alana inşa ediyoruz.  Yeni Belediye Hizmet Binamızın yanına 2 bin 600 metrekarelik bir sahaya belediye olarak camii yapıyoruz. Karşına da kongre ve kültür merkezi inşa edeceğiz. İçerisinde birçok hizmet alanının bulunduğu 600 cemaat kapasiteli camii, 5 bin metrekarelik meydan, çocuk kreşi, spor alanları, meclis ve toplantı salonu, kafeterya, 2 katlı 800 araçlık otopark ve dinlenme alanlarının bulunduğu kampüs hüviyetindeki 20 dönümlük alandaki yapı, Beştepe Külliyesi gibi çok amaçlı hizmet alanlarına dönüşecek. Vatandaşımızın en iyi hizmeti hak ettiğine inanarak çıktığımız bu yolda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İlkadım İlçesi tarihi boyunca belediye olarak yapılan en büyük yatırım olan hizmet binamızın başlangıcından itibaren 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak hizmete sunmayı planlıyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!