İlkadım'dan manevi değerler sempozyumu 

Güncelleme Tarihi:

İlkadımdan manevi değerler sempozyumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 17:12

İlkadım'dan manevi değerler sempozyumu 

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un İlkadım Belediyesi tarafından Samsun’un Manevi Değerleri Sempozyumunun ilkinde 2014 yılında hayatını kaybeden Ali Rıza Öztürk'ün hayatı anlatıldı.

İlkadım Belediyesi tarafından Samsun’da yaşamış ve hayata katkılar sağlamış şahsiyetleri anlamak, hatırlatmak ve tanıtmak amacı ile gerçekleştirilen sempozyumların ilki İlim Yayma ve Eğitim Vakfı konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Samsun Valisi Osman Kaymak, İlçe Müftüsü Hasan Başoğlu, Canik İlçe Müftüsü Dr. Mukadder Arif Yüksel, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Cemal Ayhan, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen sempozyumun önemini vurgulayan Samsun Valisi Osman Kaymak, "İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok tarafından gerçekleştirilen bu sempozyumun gençler ve rol model şahsiyetler adına büyük bir önemi var. Bu değerli şahsiyetleri hem anmış hem de anlamış oluyoruz. Ali Rıza Öztürk Hoca ile tanışma fırsatım olmamıştı ancak kendisi ve hayırları ile ilgili pek çok şey duymuştum. Bugün gerçekleşen sempozyum ile de ömrünü hayra ve ilme adamış çok değerli bir insan ve hoca olduğunu bir defa daha anlamış olduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!