İlkadım'dan çocuklara 23 Nisan'a özel tiyatro hediyesi

Güncelleme Tarihi:

İlkadımdan çocuklara 23 Nisana özel tiyatro hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 17:33

İlkadım'dan çocuklara 23 Nisan'a özel tiyatro hediyesi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un İlkadım Belediyesi tarafından 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 2 bin çocuğa ücretsiz olarak tiyatro gösterisi izletildi.  

İlkadım Belediyesi tarafından 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında 'Levent ile Şirin' isimli Tiyatro Gösterisi Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. 15 farklı anaokulu ve ilkokul öğrencisi 2 bin çocuk, Tiyatro Gösterisini izledi. Tiyatro müzikali ile çocuklara paylaşma, yardımlaşma, aile ve toplumsal  değerler anlatıldı.
Çocuklarla birlikte tiyatroyu izleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "23 Nisan Çocuk Etkinlikleri kapsamında Levent ile Şirin kitaplarının oyuna dönüştürüldüğü Müzikal Tiyatro Gösterisini ücretsiz olarak  çocuklarımızla buluşturduk. Çocuklarımızla birlikte olduk, onların heyecanını paylaştık. Tiyatro eğitimin önemli bir parçasıdır. Eğitici ve öğretici müzikal tiyatro ile çocuk kitaplarının renkli dünyasında değerlerimizi öğreten bu karakterlerin  yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza paylaşma, yardımlaşma, aile ve toplumsal  değerleri anlatıyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!