İlkadım’dan 3 mahalleyi birleştiren iftar

Güncelleme Tarihi:

İlkadım’dan 3 mahalleyi birleştiren iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2018 12:01

İlkadım’dan 3 mahalleyi birleştiren iftar

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’un İlkadım Belediyesince komşuluk ilişkilerini, paylaşmanın önemini ve birlikteliği pekiştirmek amacı ile düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

 

İlkadım Belediyesi tarafından Ramazan ayının 25’inci gününde Bahçelievler, İstasyon ve Kılıçdede Mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftar sofrasında sıcak ve samimi bir ortam yaşandı. Saadet Caddesi’ne kurulan iftar alanına gelerek vatandaşla buluşan Başkan Tok, gördüğü yoğun ilgi karşısında mutlu olduğunu belirtirken, masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Ezanın okunmasıyla oruçların hep birlikte açılmasının ardından konuşan Tok; “Ben her şeyden önce siz değerli hemşehrilerime teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin bizim kurduğumuz iftar sofralarımıza icabet etmeniz ve bu denli ilgi göstermeniz bizler için övünç ve mutluluk kaynağı oluyor. Böylesine güzel bir ortamda sofralar kuruluyor, sohbetler ediliyor, hep bir ağızdan dualar okunuyor ve huzur içerisinde oruçlarımızı açıyoruz. Bu güzel birlikteliğimizin daim olmasını dilerim. İlkadım Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimizin refahı için tüm mesai arkadaşlarımızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“GÜCÜMÜZ MİLLET, İŞİMİZ HİZMET”

İftar sonrası İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen Gönül Sohbetleri Teravih Programına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, cami cemaati ile Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete’nin okuduğu Kuran Tilavetine katıldı. Burada İlkadımlılara seslenen Başkan Erdoğan Tok, “Ramazan ayının en güzel duygularından olan paylaşım duygusunu iftardan sahura sizlerle birlik içerisinde yaşamaktan sonsuz mutluluk duyuyorum. İlkadım Belediyesi olarak sizlerin bu ilgi ve yakınlığınızdan aldığımız güç ile çok anlamlı projelere imza atıyoruz” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!