İlkadım’dan Gövde Gösterisi

Güncelleme Tarihi:

İlkadım’dan Gövde Gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:57

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi’nde düzenlenen mahalle mitinginde adeta görsel şölen yaşandı.

İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde yapılan mahalle mitingi adeta gövde gösterisine dönüştü.
AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi’nde düzenlenen mahalle mitinginde adeta görsel şölen yaşandı. Miting alanına gelen AK Parti Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Ahmet Demircan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol vatandaşlar tarafından meşale ve havai fişeklerle karşılandı. Yağan yağmura aldırış etmeden miting alanını dolduran yediden yetmişe yüzlerce İlkadımlı miting sonuna kadar slogan attı. Yoğun katılım ilgi ile karşılanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok alana giriş yaptığında İlkadım’ın 1 Kasım kararını verdiğini söyledi.
“GURUR KAYNAĞI İLKADIM”
Samsun’un 1 Kasım akşamı bayram yapacağını söyleyen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, "Ben dördüncü seçimimi İlkadımlılarla yürütüyorum. Cedit Mahallemiz bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadı hiç bir zaman yüzde 60’ın altına düşmedik. Allah tüm hemşerilerimizden razı olsun. İlkadımlılardan her zaman gurur duydum ve mutlulukla söylüyorum gurur kaynağısın İlkadım. İlkadımlı kardeşlerimin 1 Kasım akşamını bayram yapacağından hiç şüphem olmadı" diye konuştu.
“İLKADIM’DA SANDIKLAR PATLAYACAK”
1 Kasım akşamı İlkadım’da sandıkların adeta patlayacağının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Cedit Mahallesi yine muhteşem karşıladı bizleri. Cedit mahallesi Liman Mahallesi evladına sahip çıkıyor. 30 Mart seçimlerinde ilk adımı attığımızda böyle büyük bir coşkuyla karşılanmıştık. O zamanda hava yağışlıydı ve bugün aynısını yaşıyoruz. Bu sevgi bu güzellik olduğu müddetçe bizlerde Allah’ın izini ile geceli gündüzlü çalışacağız. 7 Haziran’da yarım kalan işi tamamlamak için huzurunuzdayız. Ben inanıyorum ki 1 Kasım’da gereken desteği vereceksiniz. Ve sandıklar Cedit Mahallemizde Liman Mahallemize İlkadım İlçemizde patlarcasına AK Parti, AK Parti, AK Parti diyecek inşallah. 1 Kasım akşamında Cumhuriyet Meydanında bayramımızı kutlamaya sizleri davet ediyorum” şeklinde konuştu.
“DÜNYA LİDERİ ÜLKE OLACAĞIZ”
Yapılan görsel şölenden etkilendiğini ve İlkadım’ın 1 Kasım kararını verdiğini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise şunları söyledi: “Muhteşem bir hava muhteşem bir atmosfer var. Görüyoruz ki millet kararını vermiş İlkadım kararını vermiş. Gelen haberlerle Türkiye kararını vermiş. Herkes tek başına iş başına, AK Parti diyor. 1 Kasım’dan sonra Türkiye yoluna kaldığı yerden çok daha hızlı devam edecek. Türkiye tüm engellerin üstesinden gelecek yine Dünya lideri bir ülke olacak. Sadece kendisinin değil bütün mazlumların umudu olacak. 1 Kasım günü sandıklar patlayacak buna inanıyorum. 1 Kasım akşamı ise hep birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacağız.”
“GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ”
Yağmur altında toplanan yüzlerce kişiyi 1 Kasım akşamı Demokrasi Bayramını kutlamaya davet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise şöyle konuştu: “Biz bundan 14 yıl önce bir yolculuğa çıktık. Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden çıktık biz bu yola. Bugün bu coşkuyu bu heyecanı görünce 14 yıl önce çıktığımız yola hamd ediyorum. Allah’a şükürler olsun ki bu yolculukta hep birlikteyiz. Sevgili dava arkadaşlarım görünen köy kılavuz istemez. Bu seçimin sonucu belli olmuş bile. Bugün burada onu kutluyoruz. Çoğu parti kendi meydan mitinglerinde böyle bir kalabalığı bir araya getirmek için başarılı olamıyor. Bizler ise İlkadım ilçemizde böylesi güzel, coşkulu bir miting gerçekleştiriyoruz. 1 Kasım akşamı demokrasi bayramı ile Türkiye büyük coşkuya kavuşacak. 7 Haziran akşamı yüzde 41 oy alarak yine birinci parti olan bizler üzüntü yaşadık ama biliyoruz ki 1 Kasım akşamı o üzüntüyü tekrar yaşamayacağız. Sadece Samsun şehrimizde değil bölge illerimiz de seçim çalışmalarımıza devam ettim. Bütün Türkiye’de verilen bu mücadele AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanacak. 1 Kasım günü sandıklara sahip çıkarak 1 Kasım akşamı Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi bayramımızı kutlamak üzere tüm halkımızı Allah’a emanet ediyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!