İlk yiyecekler

Güncelleme Tarihi:

İlk yiyecekler
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bebeğiniz 4-6 aylık olduysa, anne sütüyle birlikte pirinçten üretilmiş gevrek yiyebilir veya kaynatılıp, soğutulmuş su içebilir. Ayrıca püre haline getirilmiş havuç, elma, patates de yiyebilir. Ancak sebzeleri ve meyveleri çok iyi şekilde soymalısınız. Püre haline getirmeden önce buharda veya kaynatarak yumuşatmalısınız.

Neden ağlıyorlar?

Eğer bebeğiniz aniden ağlamaya başladıysa, yapmanız gerekenler: Ona yiyecek birşeyler verin, özellikle yenidoğan bebekler, beslendikten bir saat sonra acıkıyorlar. Azıcık su verin. Kollarının rahat olup, olmadığına bakın. Konuşun, şarkı söyleyin. Bezini değiştirin. Omuzlarınızdan yukarıda taşıyın, gazı olabilir.

Ereksiyon yetersizliği

Ereksiyon yetersizliği, en az bir yıl penisin sertleşmesinde veya sertleşmenin devamında anormallik olarak tanımlanıyor. Erkeklerin yüzde 90'ı hayatında en az bir kez ereksiyon yetersizliği ile karşılaşıyor. Psikolojik, nörolojik, hormonal, damarsal sebeplerle ortaya çıkabiliyor. Ereksiyon fizyolojisinin anlaşılmasından sonra tedavilerde daha fazla başarı sağlanmaya başlandı.

Kışın son günleri

Eğer soğukalgınlığı ve gripten doğal yollarla korunmak istiyorsanız, her gün antioksidan kürü yapabilirsiniz. Yani A, E, C vitaminleri almalısınız. Yemeklerinizi sarmısak, kekik, reyhanla pişirin. Dinlenmeye vakit ayırmak için hastalanmayı beklemeyin. 15 dakika önce uyanın ve yürüyüş yapın. Sizi strese sokan faktörlerden uzak kalmaya çalışın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!