İlk kez tiyatro izlediler

Güncelleme Tarihi:

İlk kez tiyatro izlediler
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 10:44

İlk kez tiyatro izlediler

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, daha önce hiç tiyatro oyunu izlememiş kadınları tiyatroyla buluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 8 gün boyunca etkinlikler düzenleyecek. Kent konseyi etkinlik kapsamında daha önce hiç tiyatro oyunu izlememiş kadınları, tiyatroyla buluşturdu. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinliğe; Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadınlar Meclisi üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.

Programda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Töre oyunu sahneledi. Ünlü yazar Turgut Özakman'ın kaleme aldığı, genel sanat yönetmenliğini Hakan Kurt'un, yönetmenliğini ise Hediye Uğan Özdemir'in yaptığı ve 'Mustafa ile Zühre' adlı iki karakterin töreden dolayı yaşamış oldukları trajik hikayeyi ele alan oyun, kadınlar tarafından ayakta alkışlandı.

Başkan Zolan, kadınları misafir ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında her gün güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimiz, böyle güzelliklerle devam etsin. İyi ki geldiniz. Bu salonda tiyatro gösterilerimiz devam ediyor. Tiyatro alışkanlık yapabilir. Ancak bu kötü bir alışkanlık değil. İstediğiniz zaman burada tiyatro oyunlarımızı izleyebilirsiniz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!