İlk kez Doctor Who'yu bir kadın oynayacak

Güncelleme Tarihi:

İlk kez Doctor Whoyu bir kadın oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 15:43

BBC yapımı bilim kurgu dizisi Doctor Who, hayranlarının isteklerini dikkate alarak yeni sezonda doktor karakterini ilk kez bir kadın oyuncuya verdi.

Haberin Devamı

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ‘Doctor Who’ dizisinin başrol oyuncusu Peter Capaldi idi. Yeni başrol oyuncusunun Jodie Whittaker olacağı açıklandı. Uzun süredir devam eden dizi de birçok değişim oldu ama dizi için en büyük değişim doktoru bir kadının canlandırması olacak.

Doktor, umudu temsil ediyor

Dizinin yeni başrol oyuncusu Whittaker, “Doctor Who hayranları birçok değişimden geçti, bu sadece yeni, farklı bir değişim, ama korkutucu bir değişim değil. İnsanların ne olup ne olamayacağını söyledikleri bir kutuya hapsolmak istemeyen, aksine sürekli olarak kendini zorlamak isteyen bir feminist, kadın, oyuncu ve insan olarak söylemeliyim ki bu çok yorucu bir his” dedi. Daha önce “Black Mirror” dizisinde oynadığı karakterle de dikkat çeken Jodie Whittaker, “Bu efsane yolculuğa başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi. “Doktoru oynamak benim için bir onur” diyen Whittaker, Doktor’un ‘umudu’ temsil ettiğini vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Devamı

Sinefil Game of Thrones Özel Bölüm - 6.Sezon Özet

 

BAKMADAN GEÇME!