İlk hedef Malaga

Güncelleme Tarihi:

İlk hedef Malaga
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:19

Oğuz Savaş, Darüşşafaka Doğuş'un Euroleague'de son 16'ya kalması için bugünkü Unicaja Malaga maçının kilit karşılaşma olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

DARÜŞŞAFAKA Doğuş'un Fenerbahçe'den transferi Oğuz Savaş, "Euroleague'de TOP 16'ya kalmak için bugün oynayacağımız Malaga maçının önemini biliyoruz. Önümüzde 8 maç var ama İspanya'dan çıkaracağımız galibiyet son 16'ya kalma adına kilit karşılaşma olabilir" dedi.

Geçen hafta Almanya'da kaybettikleri Bamberg maçının kendileri için kötü olduğunu dile getiren Oğuz, "Almanlar evlerinde seyircilerinin de desteğiyle iyi tempo yaptılar ama unutulmasın ki bunun İstanbul'da rövanşı var. Üst tura çıkmak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

İlk hedef Malaga

'BİZ İDDİALI TAKIMIZ'
THY Euroleague'de 2'de 2 ile başlayan Malaga'nın moralli olduğuna dikkat çeken Oğuz Savaş, "İspanyollar ilk maçta Bamberg'i evinde, geçen hafta da Maccabi Tel Aviv'y İsrail'de yendiler. Malaga daha önce birçok kez karşılaştığım bir takım. 

Haberin Devamı

Aynı tempoda birbirine yakın oyuncularla sistemlerini iyi uyguluyorlar. Biz de kendi düzenimizle oynayacağız. Unutulmasın ki biz de iddalı bir takımız. TOP 16 şansımız en azı Bamberg, Malaga ya da Sassari kadar var" ifadesini kullandı.
Tolga YENİGÜN/MALAGA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!