İlk fotoğraf

İşadamı Aytek Şavkan’dan boşanan Brezilyalı manken Martha Graeff’in adı son birkaç aydır Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’in patronu Alican Ulusoy’la anılıyordu.

Haberin Devamı

İkilinin ilişki yaşadığı, önceki gün kanıtlandı. Bayram tatilini New York’ta geçirmek üzere yola çıkan sevgililer. Yeşilköy Atatürk Havaalanı’nda işte böyle görüntülendi.

Türkiye’ye iki ödül

Ahu Aysal’ın sahibi olduğu, Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans, “Turizm dünyasının Oscar’ı” kabul edilen Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards) “Dünyanın En İyi Süit ve Spa Oteli” ödülünü aldı. Londra’daki JW Marriott Hotel’de düzenlenen törende ayrıca Mövenpick Hotel İstanbul da “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” ödülüne layık görüldü.

Ezberbozan

Balmumcu’da açılan Ezberbozan Bistro, İtalyan ağırlıklı mutfağıyla dikkat çekiyor. Mekanda ayrıca, yaptıklarıyla ‘ezber bozan’, Atatürk’ten Einstein’a, Salvador Dali’den Can Yücel’e kadar çok sayıda ünlü isimlerin resimleri bulunuyor.

Kaçırmayın

Haberin Devamı

“So Many Times” isimli şarkısıyla müzik listelerine bomba gibi düşen Alexandra Prince, çok yakında piyasaya çıkacak albümü öncesi ilk kez İstanbullu hayranları ile buluşacak. Karakteristik sesi, muhteşem vokali ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Prince, bu gece 360istanbul’da.

Rafine mekan

Ankara’da yiyecek içecek sektöründe ‘mekan yaratıcısı’ olarak bilinen Gamze Cizreli ve ortağı YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan, yeni açtıkları Rafine Restaurant ile Ankaralı misafirlerini ağırlamaya başladı.

Motorcular eğlendi

Kişiye özel dizayn edilen motosiklet TT Custom Chopper’ın sahibi Tarhan Telli, motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi. Supper Clup’da gerçekleşen parti için ünlü DJ Joyce Mercedes’i özel olarak Türkiye’ye geldi.

Kral Yengeç İstanbul’da

İlk şubesini Bebek’te açacak olan Porsella, gıda sektöründe bir ilke imza atarak, King Crab (Kral Yengeç) ve kabuklu deniz ürünleri tutkunlarına sağlıklı ve zengin menüsünü sunmaya hazırlanıyor.

Yazarın Tüm Yazıları