Ä°lk final kupada

Güncelleme Tarihi:

Ä°lk final kupada
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 24, 2007 15:42

F.Bahçe ile Beşiktaş'ın iki cephesinden birisi bu hafta düşüyor. İlk maçta rakibini 1-0 yenen siyah beyazlılar, bu skorun dışındaki tek farklı yenilgilerde bile finale çıkıyor. Sarı lacivertlilerin ise tek şansı kazanmak.

Haberin Devamı

İDDAA'da hafta içi programı hem yurt içi hem de yurt dışından birbirinden zorlu maçlarla dolu. Fortis Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'nda yarı final karşılaşmalarının oynanacağı hafta arasında bizim gözlerimiz ise Fenerbahçe-Beşiktaş kapışmasında olacak. Ligde de nefes kesen bir şampiyonluk yarışına girişen ikili kozlarını önce kupada finale yükselebilmek için paylaşacak.

Fener favori

İddaa'nın Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle biten ilk karşılaşmanın aksine 'tek maç' oynama şansı vermediği derbinin favorisi, belirlenen oranlara göre Fenerbahçe. Finalist olabilmek için rakibini yenmekten başka çaresi olmayan sarı lacivertlilere 1.70'lik oran verilmiş. Buna karşılık 1-0 dışında tek farklı yenilgilerde dahi tur atlayacak siyah beyazlıların galibiyetine 3.65, yine Beşiktaş'ı finalist yapacak beraberlik için de 3.20'lik oran sunulmuş.

Haberin Devamı


Tek maç heyecanı
Şampiyonlar Ligi'ndeki iki zorlu eşleşmeden biri olan Chelsea-Liverpool karşılaşması içinse 'tek maç' oynama fırsatı veriliyor. 1.70'lik oranıyla Chelsea'nin favori göründüğü mücadelede ayrıca 'ilk golü kim atar' tahmini yapmak da mümkün. Programda yer alan gerek Şampiyonlar Ligi gerekse de diğer maçlara ilişkin her türlü bilgi, yorum ve tahmini her zaman olduğu gibi ekimizde bulabilirsiniz. Herkese bol kazançlı bir hafta arası dileğiyle...
     Â

Sadi Kemal Yaşar: Bu beraberlikler kazandıracak

125 M.UNITED-MILAN 0
Premier Lig'de haftayı beraberlik ile kapayan Manchester United tamamen bu maça kilitlendi. Ancak Milan da güçlü kadrosuyla kolay pes etmeyeceğe benziyor. İki devin Ada'daki düellosundan beraberlik çıkar diye düşünüyorum. (2.90)

215 CHELSEA-LIVERPOOL 0
Chelsea ile Liverpool kendi liginden çok Avrupa'da karşı karşıya gelmeye başladı. İki takımın randevularından genellikle galibiyet çıkmıyor. Chelsea iyi savunma yapıyor ama gol bölgelerinde zorlanıyor. İlk maçtan da beraberlik bekliyorum. (2.80)

342 FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ 1
Fenerbahçe, ezeli rakibi karşısında 50 bin seyirci desteğini arkasına alacak. İlk maçta gol yemeyen Beşiktaş bir gol atarsa finale yaklaşır. Ben F.Bahçe'nin kazanacağını düşünüyorum ama turu kimin geçeceğini atılan goller belirleyecek. (1.70)

Haberin Devamı

344 ESPANYOL-W.BREMEN 0
UEFA Kupası'ndaki favorim Werder Bremen. Alman ekibi Holllanda'nın güçlü temsilcisini darmadağın ederek yarı finale yükselmişti. Espanyol karşısında elde edeceği bir beraberlik ile rövanşa çıkarsa, finale adını yazdırır. Banko beraberlik. (2.80)

345 OSASUNA-SEVILLA 1
İspanya Ligi'nin iki güçlü takımı UEFA Kupası'nda karşı karşıya gelecek. Osasuna ligde iki kez oynadığı rakibine deplasmanda 2-0 yenildi. Evinde ise golsüz berabere kaldı. Bu kez Sevilla'yı yenecektir. Üstelik ev sahibi takımın galibiyet oranı da oldukça cazip. (2.70)
Toplam Oran: 104.35

DOKTORLAR MESAÄ°DE

Bugün ve yarın oynanacak iki yarı finale doÄŸru saÄŸlık ekibi en yoÄŸun çalışan kulüp Manchester United. Kırmızı Åžeytanlar'da Ferdinand, Vidic, Neville, Silvestre, Ji-sung, Richardson ve Saha'nın sakat. Â

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi'nin en büyük favorilerinden Manchester United, hafta sonu Premier Lig'de konuk ettiği Middlesbrough'ya karşı 1-1'lik skorla şampiyonluk yarışında 2 altın puan bırakırken, sakatlar listesini de genişletti. Savunma oyuncuları Nemanja Vidic, Gary Neville ve Mikael Silvestre, orta sahadan Park Ji-sung ve golcü Louis Saha'ya son olarak defansın belkemiği Rio Ferdinand ile genç yıldız Kieran Richardson da eklendi. Sağlık ekibi Ferdinand'ın 2 hafta oynayamayacağını açıklarken, Neville ve Richardson'ın yoğun bir şekilde maça yetiştirilmesine çalışıyor.

Dida şüpheli

Milan'ın en önemli eksikliÄŸi ise ligde attığı gollerle takımı sırtlamaya baÅŸlayan golcü Ronaldo'nun statü gereÄŸi Åžampiyonlar Ligi'nde forma giyememesi. Ä°talyan ekibinde ayrıca kaleci Dida'nın da sakatlığı var ama oynama ÅŸansı yüksek görünüyor. EÄŸer Brezilyalı file bekçisi maça yetiÅŸemezse yerine dev cüssesiyle ünlü Kalac kaleye geçecek.Â

Essien cezalı

Haberin Devamı

Devler Ligi'nde yarı finalin diğer eşleşmesi olan Chelsea-Liverpool mücadelesi öncesi ise her iki takımda da önemli bir sakatlık yok. Ancak Chelsea'nin orta sahadaki dinamosu Michael Essien kart cezalısı olduğu için oynayamayacak.


Ä°statistikler Milan diyor
MILAN-M.UNITED

08.05.58 Manchester United-Milan: 2-1
14.05.58 Milan-Manchester United: 4-0
23.04.69 Milan-Manchester United: 2-0
15.05.69 Manchester United-Milan: 1-0
23.02.05 Manchester United-Milan: 0-1
08.03.05 Milan-Manchester United: 1-0

* Manchester United, İtalyan kulüpleriyle sahasında oynadığı 12 maçın 8'ini kazandı. Ancak bu karşılaşmaların son 5 tanesinde rakiplerinden hep birer gol yedi.
* Milan, İngiltere'de oynadığı son 5 karşılaşmanın 4'ünde gol atmayı başaramadı.
* Manchester United, Avrupa Kupalarında 8 kez çıktığı yarı finallerin yalnızca 2'sinde finalist olabildi. Daha önce Milan'la da 2 kez yarı finalde eşleşti ve ikisinde de elendi.
* Milan'ın İngiltere'de aldığı son galibiyet ise Old Trafford'da 1-0'lık skorla Manchester United'a karşıydı.

Haberin Devamı

Kısır maçların takımları

CHELSEA-LIVERPOOL
27.04.05 Chelsea-Liverpool: 0-0
03.05.05 Liverpool-Chelsea: 1-0
28.09.05 Liverpool-Chelsea: 0-0
06.12.05 Chelsea-Liverpool: 0-0
  Â
* Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez karşı karşıya geldiği Liverpool'a henüz gol atmayı başaramadı.
* Chelsea, evindeki son 20 Şampiyonlar Ligi mücadelesinden yalnızca 1'ini kaybetti. Bu maçların 11'inde gol yemedi.
* Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 13 deplasmanının 8'inden galibiyetle dönerken, sadece 2 kez yenildi.
* Liverpool, Avrupa Kupalarında 10 kez karşılaştığı İngiliz rakiplerine yalnızca 3 gol atabildi.

EN GOLCÃœLER
Chelsea: Didier Drogba 6 gol
Liverpool: Peter Crouch 6 gol

Fikri Işıklı: Chelsea şanssızlığını kırar

Son 2 yılda Avrupa'da eşleştiği Liverpool'a diş geçirmek bir yana gol dahi atamayan Chelsea, Stamford Bridge'de prangaları kırar, Rafael Benitez'i üzer. W.Bremen, AIK ve Norrkoping galibiyete yakın.


344 ESPANYOL-W.BREMEN 2

BANKO KUPON
125 M.United-Milan 1 1.70
224 Sao Paulo-A.Italiano 1 1.15
325 Helsinki-Oulu 1 1.20
335 Wil-Basel 2 1.20
343 Zurich-Luzern 1 1.40
Toplam Oran: 3.95Â

NORMAL KUPON
123 Shrewsbury-Wrexham 1 1.50
214 Erciyes-Trabzon 2 1.80
215 Chelsea-Liverpool 1 1.70
312 Tokat-Pazar 1 1.60
321 Cizre-Siirt 2 1.80
Toplam Oran: 13.22

BOMBA KUPON
113 Gratkorn-Linzer 2 1.80
126 D.Tolima-D.Cucuta 1 2.30
323 Altınordu-Akhisar Bld. 0 2.75
344 Espanyol-W.Bremen 0 2.80
345 Osasuna-Sevilla 0 2.80
Toplam Oran: 89.25

ALT ÃœST KUPONU
215 Chelsea-Liverpool -2.5 1.55
342 F.Bahçe-Beşiktaş +2.5 1.65
345 Osasuna-Sevilla -2.5 1.60
Toplam Oran: 4.09


Şampiyonlar Ligi'nde 'Ölüm Grubu'ndan çıkamayarak Avrupa'da yoluna UEFA'da devam eden Werder Bremen, kadro ve kalite olarak bu kupanın 1 numaralı favorisi konumuna geldi. Bundesliga'da da şampiyonluk için sonuna kadar pes etmeyecek gibi görünen yeşil beyazlılar, neredeyse formunun zirvesinde. Espanyol ise, Benfica karşısındaki özverili oyununun karşılığında beni yanıltarak yarı finale yükseldi. İki takım şimdi finale giden yolun ilk virajında İspanya'da kozlarını paylaşacak. La Liga'da nefes nefese geçen son maçında Real Betis'in elinden sakatlıktan yeni çıkan Tamudo'nun 90'da attığı penaltı golüyle kurtulan Espanyol, Werder'e boyun eğer. İspanyolların güzide kulübü, De la Pena, Pandiani ve Zabaleta'lı mütevazı kadrosuna rağmen başta Diego olmak üzere Klose ve Rosenberg'li Almanlara kendi evinde yenilir. (2.70)

121 AIK STOCKHOLM-HAMMARBY 1

Seyircisi önündeki ilk sınavında Kalmar'a yenilerek şaşırtan AIK Stockholm, bu yenilgiyi Göteborg'u rakip sahada devirerek telafi etti. Sarı siyahlılar ikinci kez huzuruna çıkacağı taraftarına bu kez galibiyet hediye eder. (1.90)

215 CHELSEA-LIVERPOOL 1

Tarihinin en kritik dönemine giren Chelsea'de bu maç Jose Mourinho için ayrı önem taşıyor. 2 yıl önce aynı turda eşleştikleri Liverpool'a gol atamadan(Mourinho'ya göre yedikleri golde top çizgiyi geçmedi- haklı da) elenmenin üzüntüsünü "İstanbul en iyi takımı izlemekten mahrum kaldı" diyerek dile getiren Jose, hesabı kapatmak isteyecektir. İki takım geçen yıl gruplarda eşleşmiş ama ne tesadüftür ki, Jose'li Chelsea, kırmızılara karşı gol atma sevincini yine yaşayamamıştı. İngiltere'de şampiyonluğu da kovalayan maviler, güçlü Liverpool önünde zincirlerini kırarak galibiyete uzanır. (1.70)

332 MARIEHAMN-LAHTI 0

Finlandiya'da yüz yıla yakın geçmişiyle ülkenin futbol dalındaki en eski kulüplerinden Mariehamn, sezona 0-0'lık Turku beraberliğiyle giriş yaptı. Lahti ise sahasında öne geçtiği maçta Jaro'ya 4-1 yenilerek ağır bir yenilgi aldı. Sezon başı olması dolayısıyla takımlar henüz kadrolarını oturtamadı ve bu maçta iki takımın birbirine üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. (3.20)

341 NORRKOPING-ENKOPING 1

İsveç 2. Ligi'nde Norrkoping bu yıla iddialı hazırlandı. Geçen yıl yapılan ufak tefek hataların ardından 1. Lig'e yükselme fırsatından olan lacivert beyazlılar, bu sezonki ilk 2 maçında 4 puan çıkardı. Ligin yeni temsilcisi Enkoping'i ağırlayacak olan Norrkoping rakibini eli boş gönderir. (1.40)
Toplam Oran: 39.07


Timuçin Eriç: PARA EV SAHİPLERİNDE

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'nda final için ilk kozlar sergilenecek. Manchester United ve Espanyol'un en büyük avantajı arkalarına alacakları seyirci desteği olacak.

125 MANCHESTER UNITED-MILAN - 1
Premier Lig'de Chelsea ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesine girişen ve Devler Ligi arenasında da beklenenin üzerinde bir performans sergileyerek yarı finale adını yazdıran Manchester United, performansıyla göz kamaştırıyor. Portekizli star Cristiano Ronaldo'nun sırtladığı Kırmızı Şeytanlar, seyircisiyle de bütünleştiğinde bambaşka bir havaya bürünüyor. Milan, Şampiyonlar Ligi'nin başarı yönünden gediklisi. Bayern Münih'i nasıl eledikleri ortada. İçerisi, dışarısı onlar için farketmiyor. Final için bana göre daha avantajlı olsalar da Manchester United ile buluşacakları ilk randevudan evlerine boynu bükük dönme ihtimalleri bir hayli yüksek. (1.70)

215 CHELSEA-LIVERPOOL - 1
Şampiyonlar Ligi'nde mutlu son için favori gösterilen Chelsea, elindeki mükemmel kadroya rağmen beklenen performansını henüz sergileyebilmiş değil. Sezon sonu yaklaşıyor ve Jose Mourinho'nun ekibi akıl almaz maçlarda akıl almaz sonuçlara imza atmayı sürdürüyor. Bu hafta ligde büyük bir fırsatı teptiler ve Newcastle United'ı ellerinden kaçırarak lider Manchester United'ı yakalama şansını yitirdiler. Bu sonuçla bahisseverleri de yaktılar. Kuşkusuz, akıllar Liverpool maçındaydı ama hesapta olmayan bir kayıp yaşadılar. Son dakika golleriyle mucizevi galibiyetlere imza atan Chelsea, Valencia'yı da aynı şekilde eledi. Elediği takımlar başta olmak üzere, Liverpool oynadığı futbol ve performansıyla finali hakediyor. Ancak, Chelsea karşısında işleri bu kez oldukça zor. (1.70)

342 FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ - 1
Süper Lig'de şampiyonluk için kapışan ikili Fortis Türkiye Kupası'nda final vizesi için son kozlarını sergileyecek. Beşiktaş, İnönü'deki ilk randevudan çıkardığı 1-0'lık avantajla Kadıköy'ün yolunu tutacak. Fenerbahçe'ye tur için iki fark lazım. Beşiktaş da bir gol bularak en azından yenilse bile final biletini kapmak istiyor. Fenerbahçe, en anlamlı yılında hasret kaldığı kupaya veda etmek niyetinde değil. Seyirci desteğini de arkasına alacak olan Fenerbahçe, kadro ağırlığıyla ezeli rakibini bu kez yener. (1.70)

344 ESPANYOL-W.BREMEN - 1
Büyük bir sürpriz yaparak UEFA Kupası'nda yoluna emin adımlarla devam eden Espanyol'un karşısında bu kez Werder Bremen gibi çetin bir ceviz var. Espanyol için final uzak olsa da evinde galibiyete yakın olan taraf. (2.20)

345 OSASUNA-SEVILLA - 1
UEFA'nın son şampiyonu Sevilla, apoletini kaptırmak istemiyor. Final vizesi ortada ama, iki İspanyol'un ilk kapışmasında galibiyet ibresi Osasuna'yı gösteriyor. (2.70)
Toplam Oran: 29.18

TEK MAÇ FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk randevusunda Chelsea-Liverpool karşılaşmasına tekli bahis oynayabileceksiniz. Ayrıca ilk golü kim atar bahsi için de gözünüz www.nesine.com‘da olsun...


150 YTL'YE 5119 YTL!
  M.S. Tahmin Oran  
312 Midtjylland-Randers 2-1 1 1.55
313 PSG-Nantes 4-0 1 1.55
324 A.Vienna-Pasching 2-0 1 1.70
325 Ried-Wacker Tirol 2-1 1 1.50
331 Maritimo-Benfica 0-3 2 1.50
323 Altach-Salzburg 0-2 2 1.60
335 Mouscron-Charleroi 2-1 +2.5 1.65
354 Milan-Cagliari 3-1 +2.5+1.50
KAZANILAN TUTAR: 5119,54 YTL
KUPON BEDELÄ°: 150 YTL
MÄ°SLÄ°: 150
TOPLAM ORAN: 36.39

TAHMÄ°NLERÄ°NE
GÃœVENDÄ° VE KAZANDI
Â
  M.S. Tahmin Oran
413 Karagümrük-Yalovaspor 4-1 1 1.50
421 Marmaris Bld.-Turgutlu 1-0 1 1.45
425 Hacken-Falkenberg 3-0 1 1.45
432 Alkmaar-Breda 6-0 1 1.25
434 Belenenses-Braga 1-1 0 2.80
KAZANILAN TUTAR: 4979,92 YTL
KUPON BEDELÄ°: 750 YTL
MÄ°SLÄ°: 150
TOPLAM ORAN: 35.36


SÄ°STEMLE YANILMA
PAYI BIRAKIN

  İ.Y. M.S. Tahmin Oran
165 Tottenham-Arsenal 1-0 2-2 1/0 12.00
214 Hertha Berlin-B.Dortmund 0-0 0-1 1/0 13.00
221 Stuttgart-B.Münih 2-0 2-0 1/2 27.50
225 Fulham-Blackburn 1-0 1-1 1/0 13.50
265 G.Rangers-Hearts 0-1 2-1 2/1 25.00
216 Schalke-E.Cottbus 0-0 2-0 1/1 1.55
KAZANILAN TUTAR: 3851,8 YTL
KUPON BEDELÄ°: 20 YTL
SÄ°STEM: 3
TOPLAM ORAN: 59446.99


1 YTL Ä°LE NE YAPACAÄžINIZI
DÜŞÜNMEYİN, KUPON YAPIN!

  M.S. Tahmin Oran
333 Lokeren-Brussels 0-0 0 3.10
334 Mons-Cercle Brugge 1-0 -2.5 1.70
335 Mouscron-Charleroi 2-1 1 2.40
336 St Truiden-S.Liege 0-3 +2.5 1.50
344 Monaco-Lille 3-1 1 2.10
346 Rennes-Toulouse 3-2 1 2.20
351 Sedan-Nice 1-1 0 2.70
353 R.Sociedad-A.Madrid 2-0 1 2.60
355 Real Madrid-Valencia 2-1 +2.5 1.90
KAZANILAN TUTAR: 1169,08 YTL
KUPON BEDELÄ°: 1 YTL
MÄ°SLÄ°: 1
TOPLAM ORAN: 1169.08


SÄ°STEMLÄ° OYNADI KAZANDI
  İ.Y. M.S. Tahmin Oran
151 Drogheda-Derry City 0-1 2-1 2/1 27.50
152 Glentoran-Linfield 1-1 1-2 0/2 4.30
253 Aarau-Young Boys 1-0 1-1 1/0 12.00
243 Silkeborg-Vejle 0-0 1-1 0/2 6.50
KAZANILAN TUTAR: 1419 YTL
KUPON BEDELÄ°: 4 YTL
MÄ°SLÄ°: 1
SÄ°STEM: 3
TOPLAM ORAN: 4668.03

SÃœRPRÄ°Z ONDAN SORULUR
436 Freiburg-Jena 1-3 2 7.50
456 Breda-Roda 0-2 2 2.70
626 Palermo-Parma 3-4 2 4.75
632 St Etienne-Bordeaux 0-2 2 3.20
KAZANILAN TUTAR: 307,8 YTL
KUPON BEDELÄ°: 1 YTL
MÄ°SLÄ°: 1
TOPLAM ORAN
307.8


Ä°LK YARI/Ä°KÄ°NCÄ° YARI
Ä°LE KAZANCINIZI ARTIRIN

  İ.Y. M.S. Tahmin Oran
622 Brann-Valerenga 3-0 4-1 1/1 2.80
624 River Plate-Banfield 1-1 2-1 0/1 3.80
633 Gimnasia LP-Estudiantes 1-1 1-2 0/2 4.30
634 Godoy Cruz-San Lorenzo 1-1 1-2 0/2 5.00
KAZANILAN TUTAR: 228,76 YTL
KUPON BEDELÄ°: 1 YTL
MÄ°SLÄ°: 1
TOPLAM ORAN: 228.76


İLK GOLÜ KİM ATAR
Dikkat! Chelsea-Liverpool maçının kadroları sadece www.nesine.com‘da... Kadrolara bakın paranızı oynamayan futbolcuya yatırmayın!

CHELSEA
801 BALLACK 12,00Â
802 JOE COLE 12,00Â
803 DIARRA 20,00Â
804 DROGBA 6,00Â
805 KALOU 9,00Â
806 LAMPARD 7,50Â
807 MAKELELE 40,00Â
808 MIKEL 20,00Â
809 SHEVCHENKO 7,50Â
810 TERRY 20,00Â
811 WRIGHT-PHILLIPS 12,00Â
812 DÄ°ÄžER 12,00Â
Â
813 GOL OLMAZ 5,00Â

LIVERPOOL  Â
814 BELLAMY 9,00Â
815 CROUCH 9,00Â
816 FOWLER 9,00Â
817 GERRARD 9,00Â
818 GONZALEZ 20,00Â
819 HYYPIA 40,00Â
820 KUYT 7,50Â
821 PENNANT 20,00Â
822 RIISE 20,00Â
823 XAVI ALONSO 20,00Â
824 ZENDEN 20,00Â
825 DÄ°ÄžER 12,00Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!