İlk eşiyle aynı adreste

Şebnem Dinçgör’den geçtiğimiz hafta boşanan İstanbul Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli, bir süredir Hülya Avşar’la aşk yaşadığı haberleriyle gündemde.

Haberin Devamı

Avşar’la ilişkisi için “Aşk yok, flört var” diyen ünlü işadamını önceki akşam Nişantaşı’ndaki Biber Bar’da gördüm. Objektiflerle arası hiçbir zaman iyi olmayan, ancak Avşar’la ilişkisi nedeniyle magazin basınının yakın markajına giren Dereli, kapıda kendisine uzatılan mikrofonlara açıklama yapıyordu. O sırada Şebnem Dinçgör’den önce evlenip boşandığı Esra Özkan, içeride sevgilisi Ender Yürür’ün doğum gününü kutluyordu...

Boğaz’da pavyon eğlencesi

Yaz gecelerinin popüler adreslerinden Sortie, artık kış aylarında da hizmet veriyor. Yeni yılla birlikte kapılarını açan mekânda şimdi de canlı müzik eğlencesi var. “Sortie Live”da cuma ve cumartesi akşamları, İstanbul ve Bodrum’da açtığı My Payvon ile adından söz ettiren Cenk Eren sahneye çıkıyor. Mekân için yepyeni bir şov programı hazırlayan Eren’e Oya Aydoğan ve Tanyeli eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Albümü çıktı

2001’den beri Amsterdam’da hizmet veren Nomads, ilk şubesini 2010’da İstanbul’da açmıştı. Kısa zamanda popüler eğlence adresleri arasına giren Nomads, kendi adını taşıyan ilk müzik albümünü çıkardı. Albümde, aralarında Sezen Aksu, Fatih Ürek ve Serkan Çağrı’nın da bulunduğu Türk sanatçıların yanı sıra Amr Diab, Natacha Atlas, Alabina ve Katy Garbi gibi dünyaca ünlü isimlerin de şarkıları var.

Parti kızı

Astoria Coco Clemen-tine’de eğlence hız kesmeden devam ediyor. Cuma akşamları Selin Boronkay ve Verda Penso’nun “Between Us” partilerine ev sahipliği yapan mekânda cumartesileri de “Weekend Party” düzenleniyor. Tayfun Tekeli ve Merih Ermakastar’ın sahneye çıktığı “Weekend Party”de Nuri Kösem de DJ kabininde performans sergiliyor.

Şampanya lezzetleri

Şampanya markası Mumm Cordon Rouge, W Lounge’da “gurme yemeği” daveti verdi. Ünlü isimlerin katıldığı yemekte konuklara “Mutlu Mutfak” kitap serisiyle tanınan Elif Edes Tapan tarafından Mumm Cordon Rouge ile hazırlanan özel lezzetler sunuldu. Davetliler şampanya ile hazırlanan 20 farklı lezzeti, Banu Kunt’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde tattı.

Eğlence zamanı

The İstanbul Edition Hotel’in içinde yer alan Billionaire Club, bu akşam “Casino Royale Party”ye ev sahipliği yapıyor. Elektro violinist Laura Calcagno’nun performans sergileyeceği parti, İtalyan dans grubu NU’ART’ın akrobasi şovuyla hareketlenecek.

Yazarın Tüm Yazıları