İlk cinsel deneyimimi müdürümle yaşadım

1,5 yıldır müdürümle cinsel ilişki yaşıyoruz. Ancak o evli bir kadın ve iki de çocuğu var. Onunla olmak istemiyorum ama maddi sıkıntılarım yüzünden çalışmak zorundayım.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, yaklaşık 1,5 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum. Ayrıca akşam saatlerinde de üniversiteye devam ediyorum.
İşe başladığım günden beri departmanımızın müdürüyle yakın mesafede çalışıyorum. Kendisi 40’lı yaşlarda, bakımlı, yaşına göre iyi görünümlü bir hanım. Evli ve iki çocuk sahibi.
İşe başladığım ilk bir ay içinde sürekli beni izlediğini fark ettim. Ancak herhangi bir şeyden kuşkulanmadım.
Bir gün şirkette öğle yemeğine çıkacağımız sırada yanıma gelerek “Birlikte yemek yiyelim mi?” diye sordu. “Hem işten de konuşuruz” gibi bir cümleyle devam etti.
Ben de kabul ettim. Hoş bir yerde yemek yiyip uzun uzun konuştuk. Mesai bitiminde de bana o gün okula gitmememi, işle ilgili bir sorun olduğunu ve bir yere gitmemiz gerektiğini söyledi.
Mesai bitiminde arabasıyla çok şık bir otele gittik. 10’uncu kattaki odaya çıktık. Bana, birazdan üst yöneticilerin geleceğini söyledi. Kendisi de lavaboya gitti.
Bir süre sonra yanıma geldi. Konuşmaya başladık. Daha sonra elimi tuttu. Tabii ben böyle bir olayı aklımın ucundan dahi geçirmediğim için heyecana kapıldım ve elimi çektim. Ardından tekrar elimi tuttu ve öpmeye başladı.
Ben hem şaşkınlıktan hem de heyecandan tepki veremedim. Ardından olay cinsel ilişkiye kadar gitti ve ilk cinsel deneyimimi müdürümle yaşamış oldum.
Gecenin sonunda herhangi bir şey söylemeden beni evime bıraktı.
Yaklaşık 1,5 yıldır haftada bir kez birlikte oluyoruz. Bana maddi konuda sürekli destek oluyor. Annemle babamın evliliği ihanet yüzünden bitmişti. Müdürüm de kocasını benimle aldatıyor.
Okuyabilmek ve maddi sıkıntılarım yüzünden çalışmak zorundayım. Sizce bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım?
Rumuz: Aldatma

Haberin Devamı

Sevgili oğlum, senin durumun bana “Taciz” filmini anımsattı.
Genç bir adamın, yanında çalıştığı kadın tarafından ilişkiye zorlanması tabii ki katlanılacak gibi değil.
Senin müdürün olan bu hanımı gerçekten sevdiğini, arzuladığını sanmıyorum. Bu beraberliğe sırf işini kaybetmemek için katlanıyorsun. Üstelik o hanımın evli olması da seni ayrıca rahatsız ediyor.
O halde katlanmamalısın. Eğer bu olay bir şekilde ortaya çıkarsa skandal olur.
Böyle bir skandalı bekleyeceğine, sen vakit kaybetmeden başka bir iş bulmalı ve oradan ayrılmalısın. Ortalık karışmadan bunu yapmalısın.
Ya da o hanımı ikna etmeli, bu beraberliğin ikinizi de tehlikeye attığını anlatıp seni bırakması gerektiğini söylemelisin.

Haberin Devamı

Tartışma sırasında hep sessiz kalması beni sinir ediyor

Güzin Abla, yedi aydır hayatımda biri var. Bugüne kadar hiç büyük bir kavga etmedik. Tartışmalarımız bile uzun sürmüyor.
Ama her küçük tartışmamızda o sessiz kalıp sinirimin geçmesini bekliyor. Bu da beni daha çok sinir ediyor.
Aslında ona çok aşığım, o da “Senden başkasını gözüm görmüyor” diyor.
Benimle beraberken çok ilgili ama işyerindeyken beni unutuyor. Mesaj bile atmıyor, sürekli “Yoğunum” diyor.
En son tartışmamızda olayı büyüttüm, ağzıma geleni söyledim. Telefonunu kapattı, şimdi açmıyor. Ben de artık aramayacağım.
Kırıldığımı anlasın, aynı hatayı yapmasın istiyorum. İyi mi yapıyorum sence?
Rumuz: Akyüz

Haberin Devamı

Kızım, çalışma hayatında, ciddi bir ortamda sana uzun zaman ayıramaması çok doğal.
Önemli olan yanındayken sana karşı sergilediği davranışlar değil mi?
Böyle işi büyütmen, onun sessizliğinden yararlanıp ağzına geleni söylemen hiç de doğru değil. Böyle giderse onu kaybedersin.
Oysa görünen o ki, o çok iyi biri ve seni de seviyor.

Yazarın Tüm Yazıları