İlk buluşmalar unutulmaz

Güncelleme Tarihi:

İlk buluşmalar unutulmaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 00:00

Üç ünlü çift, Sevgililer Günü’nde nostalji rüzgarına kapıldı ve OK dergisine ilk buluşmalarını anlattı. İşte unutulmaz buluşmalar...

1- Ashley Cole- Cheryl Tweedy

Apartmanda karşılaştılar

Cheryl Tweedy, sevilen bir şarkıcı. Ashley Cole da İngiliz Arsenal takımının savunma oyuncusu. İki ünlü, tanışmadan önce aynı apartmanda yaşıyormuş.

Bir gün Cheryl Tweedy, Ashley’yi tenis oynarken görmüş. Ünlü futbolcu da Tweedy’den hoşlandığını belli etmiş ve şarkıcıya buluşmayı teklif etmiş. Ama Tweedy, bu teklifi reddetmiş. Bir süre sonra ortak bir dostları iki genci buluşturmuş. Çift, şimdilerde çok mutlu.

2- Jordan-Peter Andre

Yarışmada tanıştılar

İki çocuk sahibi Jordan ve Peter Andre, katıldıkları "I’m A Celebrity- Get Me Out of Here" adlı yarışmada tanışmışlar. İkili, kısa bir süre sonra birbirlerine aşık olduklarını anlamış. Jordan ve Peter Andre, yarışma sonrasında da ilişkilerini devam ettirmişler ve Jordan’dan gelen teklifle nikah masasına oturmuşlar.

3- Otoparkta buluştular

1997 yılında Manchester United takımıyla birlikte Avrupa’da kampta olan futbolcu David Beckham, Victoria Adams’ı televizyon ekranında görünce aklı başından gitmiş. Takımı Londra’ya döndükten sonra David Beckham, Victoria’yla buluşmak için bir oyuncu arkadaşından yardım istemiş. David ve Victoria Beckham, ilk buluşmalarında Essex’deki bir otoparkta birbirlerini beklemişler. Daha sonra da akşam yemeği için bir Çin lokantasına gitmişler. David Beckham, o ilk buluşmada Victoria’yla evlenmeye karar vermiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!