İlk buluşma tüyoları

Güncelleme Tarihi:

İlk buluşma tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 16:17

Sonunda beklediğin gün geldi; bu hafta sonu onunla buluşacaksın! Ama o kadar heyecanlısın ki, nasıl davranman gerektiği hakkında en ufak bir fikrin yok. O halde doğru sayfadasın. Tüyoları kap, ilk buluşmada ikinci randevuyu garantile!

Haberin Devamı

Doğallıktan şaşma

Olduğundan farklı görünmeye çalışan birinden kimse hoşlanmaz, bunu sakın unutma. Biliyoruz zor, ama ona herhangi bir arkadaşına davrandığın gibi davranmaya çalış. Böylece o da senin yanında kendini çok rahat hissedecek. Üstelik yapmacık davranmaktan yorulup, kendin olduğunda onu hayal kırıklığına uğratmak istemezsin değil mi?

 
Özenli giyin ama abartma

Kendini olayın heyecanına kaptırıp, fazla süslü püslü bir kıyafet seçmen onu korkutabilir. En iyisi kendini rahat hissettiğin ve sana yakıştığını düşündüğün bir seçim yapmak. Farklı bir tarz deneyip, ona yaratıcılığını göstermek isteyebilirsin ama kendine uyan bir tarz yakaladığından emin olmalısın. Hiçbir şey bulamıyorsan, en sevdiğin jean pantolonunu ve kaşmir kazağını giyebilirsin.  

Haberin Devamı

Hazırlığını son ana bırakma

Buluşma gününden önce her şeyini planla. Buluşmaya iki saat kala, giymeyi düşündüğün bluzunun kirli olduğunu fark etmen kadar korkunç ne olabilir ki! Son dakika aksiliklerinin ilk buluşmanızı dayanılmaz hale getirmesini istemiyorsan planlı olmanda fayda var.


Dinlemeyi de öğren

Tamamen sessiz kal demiyoruz ama ilk buluşmanızda ona da kendini anlatması için fırsat tanımaya çalış. Hem böylece onun hakkında daha çok şey öğrenmiş olursun. Ayrıca biraz gizemli olmakta da fayda var, her şeyi hemen öğrenmesine izin verme, bırak o seni çözsün.

“Hayır” demeyi bil

Aslında bu sadece ilk buluşmaya özgü bir kural değil. Hayatın boyunca neye ‘evet’ neye ‘hayır’ diyeceğini bilmelisin. Sırf ondan hoşlanıyorsun diye her söylediğini kabul edersen, bir süre sonra senin kişiliksiz olduğunu düşünmeye başlayabilir. Üstelik kimi zaman “Hayır” demeyi becerebilmek de ilişkide iplerinin sadece onun elinde olmadığı izlenimi verir.

Gereksiz övgüler yağdırma

Ondan çok hoşlanıyor olabilirsin ama bunu her defasında belli etmene gerek yok. Bırak kafasında biraz soru işareti kalsın. Erkekler, karşısındaki kızın kendisine hayran olmasını isterler ama bundan emin olduklarında artık çaba gösterme zahmetinde bulunmazlar. Yeteri kadar cool olduğunda, hem daha çekici hem de çözülmeye değer olduğunu unutmamalısın.

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!