İlk aşkıyla evlendi

‘Erkek Tarafı’ dizisinin başrol oyuncularından Asuman Dabak, ‘ilk aşkım’ dediği avukat Ümit Birsel ile 12 yıldır devam eden ilişkisini sonunda nikah masasına taşıdı.

Deniz Ticaret Odası Sardunya Restaurant’ta önceki akşam gerçekleşen düğüne, ‘Erkek Tarafı’ dizisinin tüm ekibinin yanı sıra Çolpan İlhan, Sibel Turnagöl, Kerem Alışık, Şahnaz Çakıralp, Melek Baykal, Didem Uzel gibi birçok ünlü isim katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kıydığı nikahta, Dabak’ın şahitliğini Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, damat Ümit Birsel’in şahitliğini ise Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok yaptı. Mutluluğu gözlerinden okunan Dabak, imzaların atılmasından sonra evlilik cüzdanını kendisini ilk kutlayan Türkan Şoray’ın elinden aldı.

İkinci klip de tamam

‘Herşeye Rağmen’ adlı ilk albümüyle müzik marketlerde yerini alan Burak, yükselişine devam ediyor. İlk klibini söz ve müziği kendisine ait olan ‘Ah Sorma’ şarkısına çeken Burak, son olarak yine sözü ve müziği kendine ait ‘Beni Düşünme’ şarkısının klibi için kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Kubilay Kasap’ın yaptığı çekimlerde Burak, yine elinden gitarını düşürmedi.
Yazarın Tüm Yazıları