İlk adam son adam

O kadar kötü o kadar dağınık başladık ki, vasat bir takım olan Avusturya’yı daha ilk 5 dakikada rahatlatıverdik..

Haberin Devamı

Mert geçen yılki Trabzon deplasmanı ve üç gün önceki Süper Kupa maçında benzer performansı göstermiş, üst üste hatalar yapmıştı.. Onun kafası bu kadar dağınıkken Tolga’nın oynaması daha doğruydu.. Ama kaledeki tercih Mert’i de Milli Takım’ı da geri götürdü..

Burak hazır değil

Bir diğer hazır olmayan oyuncumuz takımın en önemli gol silahı, hücumdaki silahımız Burak’tı.. İki net fırsattan yararlanamadı Burak Yılmaz.. Ayağına atılan iki nefis pası, acemi bir futbolcu gibi harcadı.. Gol vuruşu bile yapamadı.. İlk ve son adam hazır olmayınca maçı kaybetmek de kaçınılmaz oldu..

Bu arada takımında farklı, Milli Takım’da farklı yerlerde oynayan oyncuların çokluğu da dikkat çekiciydi.. Caner gibi, Hamit gibi, Arda gibi.. Abdullah Avcı’nın özellikle Hamit ısrarı o bölgeden iki gol yenmesinde önemli rol oynadı..

Kısır futbol

Haberin Devamı

İkinci yarıda Tunay’ın kaçırdığı mutlak gol dışında yine kısır bir futbol sergiledik.. Hazırlık maçı olmasına karşın takımımızın sergilediği futbol topa sahip olan, bol pas yapan ama etkili bölgede etkisiz kalan görüntüdeydi.. Beş dakikada yediğimiz iki golü, 85 dakikada oynamaya çalıştığımız futbolla unuttturamamış olmamız ise grup maçları öncesi en önemli sıkıntıydı..

Yazarın Tüm Yazıları