"İlk 6 için çalışacağız"

Güncelleme Tarihi:

İlk 6 için çalışacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2011 10:01

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (B) Grubu'ndan birinci lige yükselen Antakya Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın ilk altı takım arasında kalması için çalışacaklarını söyledi.

Savaş, Belediye Encümen Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yaklaşık 7 ay önce kurulan takımın kısa sürede yakaladığı başarı nedeniyle gurur duyduklarını söyledi.

Takımın bu noktalara gelebilmesi için öncelikle inandıklarını ve emek harcadıklarını ifade eden Savaş, bu şekilde mutlu sonu yakaladıklarını vurguladı.

Bundan sonra Antakya Belediyespor Kadın Basketbol Takımı(nın Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi büyük takımlarla karşılaşacağına değinen Savaş, “Asla 'asansör takım' olmayacağız. Bunun için takımımızı yeni transferlerle daha da güçlendireceğiz. Birinci lige yükselen takımımızın ilk altı takım arasında kalması için çalışacağız” diye konuştu.
Kentteki iş adamlarıyla sponsorluk görüşmeleri yaptıklarını belirten Savaş, bu konuda firmalardan destek beklediklerini, herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Mevcut spor salonunun lig maçlarına hazır hale getirileceğini vurgulayan Savaş, bunun yanı sıra 25 bin kapasiteli, içerisinde basketbol ve voleybol sahalarının da yer alacağı spor kompleksiyle bu konudaki eksikliğin giderileceğini kaydetti.

Antrenör Mustafa Secerlioğlu ise çok çalışarak bu başarıyı elde ettiklerini, hedeflerinin bundan sonra sürekli birinci ligde kalmak olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!