İlişkide uyumu yakalamanın 5 sırrı

Güncelleme Tarihi:

İlişkide uyumu yakalamanın 5 sırrı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 14:51

Ne kadar uyumlu bir çift olduğunuzu anlamak biraz zaman alabilir. Hatta bir bakarsınız ki hiç de uyumlu bir çift değilsiniz. Çünkü maalesef bir insanla ne kadar anlaşabileceğinizi birlikte yeteri kadar vakit geçirince anlıyorsunuz. Kavun gibi önceden koklayamıyorsunuz. Ancak neyse ki sonradan da uyumu yakalamak mümkün. Yeter ki istekli olun.

Haberin Devamı

Zıt yönlerinizin farkına varın

İlişkileri bitiren şeyler karşılıklı zıt yönlerin çekişmesidir. Ancak bunu bir çekilme haline getirmemek gibi bir ihtimaliniz de var. Yapmanız gereken tek şey bu zıt yönlerin farkına vardıktan sonra yargılamak yerin karşınızdakini olduğu gibi kabullenmektir. Eğer bu huylar ve davranışlar sizi yiyip bitirmeyecek derecedeyse alışmaya ve çözüm bulmaya çalışın.

Â

İlişkide uyumu yakalamanın 5 sırrı

Ne kadar ortada buluşabileceksiniz bir bakın

Sevgi her şeyin anahtarıdır çok klişe gibi gelse de son derece haklıdır. Eğer birbirinizi seviyorsanız ortada bir yerlerde buluşmanın yolunu bulmanız gerekir. Bunun için karşılıklı olarak anlaşamadığınız konularda bir adım sizden bir adım karşı taraftan ilerlemeli ve bu sorunu ortada buluşarak çözmelisiniz.

Haberin Devamı

Â

İlişkide uyumu yakalamanın 5 sırrı

Anlayışlı ve sabırlı olun

Çok özendiğiniz o yüzyıllık aşkların hiç problemi olmadığını düşünüyorsanız fazla hayalperestsiniz. O ilişkilerin de sorunları vardı ama karşılıklı olarak sabırla ve anlayışla üstesinden gelmeyi başardılar. Bu nedenle öfkelenmek yerine anlamaya çalışın. Bu sayede hem karşınızdaki insanla daha fazla yakınlaşır hem de kendinizi ilişkinizde çok daha konforlu hissedersiniz. Belki de sizing karşı tarafta sevmediğiniz bir hareketin ya da dün gece yaşadığınız tartışmanın altında çok daha derin bir sorun yatıyordur. Sevgilinizi anlamak istemez misiniz?

İlişkide uyumu yakalamanın 5 sırrı

 

Saygıyı elden bırakmayın

Zıtlıkları aşmak ve uyumu yakalamak son derece zahmetli bir süreçtir. Oldukça büyük bir özveri gerekir. Bu nedenle bu süreçte karşılıklı fazlasıyla yıpranabilirsiniz. Bu anlarda birbirinize karşı sinirinizin ve öfkenizin saygısızlığa dönüşmesine izin vermeyin. Aksi halde ilişki geri dönüşü olmayan darbeler alır ve siz uyum yakalamak bir yana, zamanınızı bu yaraları sarmaya çalışmakla geçirirsiniz.

Haberin Devamı

İlişkide uyumu yakalamanın 5 sırrı

 

KonuÅŸun

İşte bir çift arasındaki uyumun en büyük anahtarına sıra geldi. O nedenle en sonda yer alıyor. Konuşun! Günlük hayattan ya da iş yerinde ne yaptığınızdan değil. Ne hissettiğinizden neye üzülüp, neye güldüğünüzden, karşınızdakinde neyi sevip, neye ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüzden konuşun. Duygularınızı anladıkça birbirinize daha sıkı sarılacak ve dünyanın en uyumlu çifti olacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!