İlişki Durumu Karışık dizisinde büyük sürpriz!! | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık dizisinde büyük sürpriz | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 14:22

İlişki Durumu Karışık dizisinde sular durulmuyor. Ayşegül'ün köpek sevgisi Can'ın başına neler getirecek? Yarın akşam 20.00'da Show Tv ekranlarında..

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi İlişki Durumu: Karışık yeni bölümüyle yarın akşam Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Her hafta birbirinden komik sahnelerle izleyiciyle buluşan İlişki Durumu: Karışık bu hafta da izleyiciyi yine kahkahaya boğacak. Başrollerini Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Seren Şirince (Ayşegül) ve Eda Ece'nin (Elif) paylaştığı dizi cumartesi akşamı saat 20.00'da Show Tv ekranlarında!!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


“İlişki Durumu: Karışık”ın 12. bölümünde; Can Elif’in yanında, onun gönlünü alma derdindeyken evde bir başına kalan Ayşegül’ü zorlu bir gece bekler; eve hırsız girmiştir. Ayşegül’ün yardımına kim koşacaktır, Can mı yoksa Murat mı?

Hırsız haberi İsmail ve Mediha’yı huzursuz etmiştir. Güvenlik elemanı tutmaya karar verirler ancak İsmail’in bulduğu güvenlikçi hiç de sandıkları gibi biri çıkmaz. Can taşınmak için ev bakmaya başlar ancak onun gitmesini istemeyen Ayşegül’ün bu konuda başvuracağı kendince yöntemleri vardır! Can ise Ayşegül’ün niyetini anlar ve onu kendinden uzaklaştırmak için elinden geleni ardına koymaz.

Can ve Elif birlikte çıktıkları akşam yemeğinde Ayşegül ve Murat’la karşılaşır. Gecenin sonu Ayşegül için de Can için de büyük bir sürprize gebedir!

BERK OKTAY KİMDİR?

28 Ekim 1982 senesinde Ankara’da dünyaya geldi.Boyu 1.88’dir.Babasının mesleği Muhasebe müdürlüğü, annesinin mesleği ise öğretmenliktir.Ortaokul ile lise eğitimini Ankara’da tamamladı.Üniversiteyi ise Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde okudu.


16 yaşına geldiğinde modellik ile ilgilendi ve bunu meslek olarak görüp yaptı.2000 tarihinde İstanbul’a gitti ve 1 sene sonrasında Uğurkan Erez ile tanışıp bir süre çalışma şansı buldu.2001 tarihinde Best Model’e katıldı ve başarı sağladı.

İlişki Durumu Karışık dizisinde büyük sürpriz | FRAGMAN İZLE

Haberin Devamı

Berk Oktay 2003 tarihinde Best Model Of Türkiye yarışmasına birçok ünlü gibi katıldı ve yarışmayı kazandı.2000 ile 2006 senelerinde modellik mesleğinle ilgilendi ve bu sırada toplam 120 civarında defilede boy gösterdi.2004 tarihinde Türkiye’de yaptığı mankenliği Avrupa ülkelerindede sürdürdü.2 sene kadar Paris’te kaldı ve önemli Avrupa markaları ile anlaşmalar yapmıştır.

Haberin Devamı

Üniversite eğitimini sürdürmek için 2006 tarihinde tekrar Türkiye’ye dönüş yaptı ve bu sırada yapımcı olan Türker İnanoğlu ona filmde oynama teklifinde bulundu.Türvak’ta oyunculuk konusunda özel ders aldı ve Erler film ile sözleşme yaptı.

BAKMADAN GEÇME!