İlişki Durumu Karışık' da neler oluyor? | izle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık da neler oluyor | izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 10:47

İlişki Durumu Karışık son bölümde neler oldu? 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cumartesi yayınlanacak bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi İlişki Durumu: Karışık, daha da karışmaya devam ediyor.
İlişki Durumu Karışık 18. Bölüm fragmanını yayınladı. İlişki durmu karışık 18.bölümde neler olacak?

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK
Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikâyesi olan “İlişki Durumu: Karışık’ ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor. Başrollerinde; Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

Haberin Devamı

17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can, Ayşegül'e evlenme teklifi etmiştir; ancak Ayşegül'ün bu teklifi kabul etmesi mümkün değildi! Ayşegül için savaşmakta kararlı olan Can kolları sıvadı ve kendini eğlenceli bir maceranın içinde buldu! Ece, Efe'nin kendisini aldattığından şüphelenmekteydi. Efe'nin tavırlarından işkillenen Ece, Efe'yi takip edip şüphelerine son vermek ister.

Ece şüphelerinde haklı mıdır yoksa her şey büyük bir yanlış anlamadan mı ibaretti. Elif, İlişki Durumu Karışık son bölümünde Ayşegül'ün dağ evinde olduğunu Mediha ve İsmail'e söyledi. İsmail bu habere çok sevindi. Ayşegül ve Can'ın birleşeceğine inanır. Ayşegül'ü görmek için eve gitti. Ancak İsmail'in görecekleri Can'ın tüm planını alt üst etti!

Efe'ye göre Ayşegül, Can'ı tek bir şekilde affedecekti; Can'ın Ayşegül'ün kahramanı olması, kızın gözüne girmesi gerekmekteydi. Can her şeyi göze alıp Ayşegül'ün kahramanı olmayı başarabildi mi?