İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 18:01

Show Tv'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 39. bölümüyle kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.38. son bölümü yayınlanan dizide heyecan bitmedi. Peki İlişki Durumu Karışık 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elif'in son hamlesi ne olacak? Can Ayşegül'ün kalbini tekrar kazanabilecek mi? Merakla beklenen yeni bölüm detayları haberimizde..

Show Tv'nin başarılı yapımlarından İlişki Durumu Karışık son bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümü merakla beklenen beklenen dizinin 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlişki Durumu Karışık dizisinin başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!
 
İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Elif'in son hamleleriyle iyice bunalan ve artık mutluluğu yakalayamayacağına inanan Ayşegül, sonunda vazgeçer ve herkesi, her şeyi bırakarak başka bir yere taşınır. Can'dan hayatını ayırma kararı alan Ayşegül bir köftecide iş bularak çalışmaya başlar. Ayşegül'ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Ayşegül'e yakın olmak için her yolu deneyen Can mahalleliden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül'le kapı komuşusu olmuştur. Ayşegül çalıştığı köftecide işlerin kötü gittiğini duyunca Hakkı Amca'ya yardım etmek ister. Ama işler hiç de umduğu gibi olmaz.
 
İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK OYUNCU KADROSU
Seren Şirince(Ayşegül),
Berk Oktay(Can),
Pamir Pekin(Murat),
Eda Ece(Elif),
Mert Türkoğlu(Efe),
Özlem Öçalmaz(Ece),
Nurseli İdiz(Mediha),
Sezai Altekin(İsmail Dede),
Alptekin Serdengeçti(Tahsin).
 
İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 38. BÖLÜM FRAGMANI
 
 

BAKMADAN GEÇME!