İlişki Durumu Karışık dizisinin 39.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık dizisinin 39.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 12:13

İlişki Durumu Karışık bu hafta da eğlenceli ve romantik bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni yayınlanacak bölümüne Ayşegül'ün büyük vefası, Can'ın Ayşegül için yaptıkları damgasını vuracak. İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık yine çok eğlendirecek. İlişki Durumu Karışık'a bu hafta Ayşegül damgasını vuracak. Ayşegül çalıştığı köftecide işleri yoluna sokmak için yeni bir plan üretir ama beklemediği bir gelişme onu çok üzecektir. İlişki Durumu Karışık 39.bölümde neler olacağını merak eden izleyeciler yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İlişki Durumu Karışık son bölümde yaşananlar... Hem Can’ın hem de Ayşegül’ün hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Kapı komşusu olan ikilimiz mahalle hayatına ayak uydurmaya çalışır. Can bir yandan mahalleden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül’le yakınlaşmak için çabalarken, Ayşegül de Can’a rağmen yeni hayatına devam etmeye çalışır. Ayşegül’ün çalıştığı köftecide işler iyi gitmemektedir. Köftecinin sahibi Hakkı Amca’nın borçlarını duyan Ayşegül, ona yardımcı olacağını umduğu bir fikir geliştirir ama olaylar beklediği gibi gelişmez.

Haberin Devamı

Ayşegül’ün evine yerleşen Elif’se her türlü zorluğa rağmen o evde kalmaya kararlıdır. Mediha ise İsmail’le Nebahat’ın arasını ‘kendince’ düzeltmenin yollarını arar. Ayşegül ve Can'ın hayatında yeni bir sayfa açılıyor!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIKTA NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 37. bölümünde; Elif’in gelişiyle baba evini terk eden Ayşegül her şeyi geride bırakarak yeni bir başlangıç yapar; başka bir mahallede yeni bir hayata başlar. Nerede olduğunu, ne yaptığını kimse bilmemektedir.

Elif'in planı işe yarayacak mı?

Sevdiği adamı elinden kaybetmek istemeyen Elif, evden sonra İso'yu da almak istediğini söyleyerek Ayşegül'e son ancak en ağır darbeyi indirir. Ayşegül'ün en hassas noktasına dokunan Elif, sadece Ayşegül'ü değil Can'ı da köşeye sıkıştırır. Elif'in İso'yu evlat edinme kararı ardından eli kolu bağlanan Ayşegül, tüm yaşadıklarının acısını Can'dan çıkarır. Can, içinde kaldığı zor bu durumdan kurtulmak için formüller ararken; Elif, Murat'ı da devreye sokar. Can ile Ayşegül'ün yeniden ayrı kalmasını değerlendiren Murat, yeniden Ayşegül ile yakınlık kurmaya çalışır. Bu durumun ardından Can ve Murat yine karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık dizisinin 39.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

BAKMADAN GEÇME!