İlişki Durumu Karışık 37. bölüm fragmanı yine çok heyecanlı - izle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 37. bölüm fragmanı yine çok heyecanlı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 12:15

İlişki Durumu Karışık 37. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Cumartesi akşamlarının en büyük eğlenceli İlişki Durumu Karışık'ta Murat, Ayşegül'ü bir kez daha şaşırtacak. Elif son kozunu da oynuyor. İlişki Durumu Karışık 37. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor. 
Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

Bu hafta 37. bölümü ile ekrana gelecek olan İlişki Durumu Karışık'ta heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Elif'in son kozu işe yarayacak mı? İlişki Durumu Karışık 2 Nisan Cumartesi SHOW TV'de..

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 37. BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Elif son kozunu da oynayarak İso’yu evlat edinmek ister. Can İso’yu Elif’in eline bırakmamak için boşanmaktan vazgeçer. Elif zaferinin tadını çıkartacakken İsmail’in yardımlarıyla şans bu defa İso’ya güler ve Elif beklenmedik bir yenilgi alır. Ayşegül Murat’ın sayesinde dergiye yazar olarak girdiğinden habersiz, işini yapmaya devam eder. Murat bu durumu kendisiyle görüşmek istemeyen Ayşegül’le ‘tesadüfen karşılaşmak’ için kullanır. İstediğini bir türlü elde edemeyen Elif başka hamleler planlarken Ayşegül her şeyi kökten değiştirecek bir karar verecektir. 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK OYUNCU KADROSU

Seren Şirince(Ayşegül), 

Berk Oktay(Can), 

Pamir Pekin(Murat), 

Eda Ece(Elif), 

Mert Türkoğlu(Efe), 

Özlem Öçalmaz(Ece), 

Nurseli İdiz(Mediha),

 Sezai Altekin(İsmail Dede), 

Alptekin Serdengeçti(Tahsin).

 

BAKMADAN GEÇME!