İlişki Durumu Karışık 28. bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 28. bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 13:25

Show TV ekranlarının eğlenceli ve romantik dizisi İlişki Durumu Karışık’ın yeni bölüm fragmanları izleyiciyle buluştu. Her bölümünde aşkın keyifli hallerini ekrana getiren İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül Murat’ın teklifini kabul edecek mi? İlişki Durumu Karışık 28. bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık dizisinde her hafta farklı bir macerayla izleyenleri eğlendiriyor. Bu hafta İlişki Durumu Karışık dizisinde neler olacağı ise merakla bekleniyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Murat ve Can arasında kalan Ayşegül, Can’ı evden gönderse de Can, ne Ayşegül’ü, ne de İso’yu bırakmamaya kararlıdır. İso’yu görmek için eve gelen Can, Ayşegül ve Murat’ın eve gelmesiyle nereye saklanacağını bilemez. Murat ve Ayşegül ise her şeyden habersiz baş başa romantik bir akşama başlarlar. Ama Can’ın bu romantik ortamı bozmak için bir planı vardır.

Bir taraftan ise Elif, Can’dan hamile olduğu yalanını sürdürmeye devam ederken, hiç beklemediği bir anda büyük sırrının istemediği bir kişi tarafından öğrenildiğini fark eder. Elif ne yapacak?

Haberin Devamı

Ayşegül ise Can’ın yanına gider ve tüm duygularını itiraf eder. Bundan sonra Ayşegül ve Can beraber olabilecek midir?

İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle Cumartesi günü 20:00’da Show TV ekranlarında!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 28. BÖLÜM 1. VE 2. BÖLÜM FRAGMANI



İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 27. BÖLÜMDE NE OLDU?

Elif her şeyi itiraf ettiği mektubun Can’ın ellerinde olduğunu görünce ne yapacağını bilemez. Her şeyin ortaya çıkmasına milim kalmışken Mediha, Elif’i bu durumdan kurtarabilecek mi?

Ayşegül’ün hafıza olayını çözmek için Naci’ye güvenen Mediha, istediği bilgiye ulaşabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!