İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 15:28

Televizyon ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık’ın merakla beklenen 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide Murat Ayşegül’e evlenme teklif ediyor. Bu duruma Can’ın tepkisi ne olacak? İlişki Durumu Karışık’ın merakla beklenen 24. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde…

Haberin Devamı

Aralarında Ayşegül karakteri ile Seren Şirince, Can karakteri ile Berk Oktay, Murat karakteri ile Pamir Pekin ve Elif karakteri ile Eda Ece, Nurseli İdiz gibi dev isimlerin yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna sahip İlişki Durumu Karışık; aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gittiği bir aşk oyunu hikâyesini konu almaktadır.

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın, yönetmenliğini  Bülent İşbilen’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise, Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

Cumartesi akşamları izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başaran İlişki Durumu Karışık bomba gibi bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yarın akşam saat 20:00’da yayınlanacak olan bölümde Murat, Ayşegül’e evlenme teklif ediyor. Peki bu teklife Can’ın tepkisi ne olacak?

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Geçtiğimiz Hafta Yayınlanan İlişki Durumu Karışık’ın 23. Bölümünde Neler Yaşandı?

Murat vicdanı ve aşkı arasında kalırken beklenmedik iki misafir planları değiştirir. Onların gelişi ile Elif de büsbütün köşeye sıkışır. Hamilelik yalanı Elif'in işine yarasa da Mediha cephesinde büyük bir kaosa neden olur. Hiç ummadığı birinden gelen tehditle Mediha'nın asabiyet pimi çekilir. Bu arada da düğün hazırlıkları Can'ın üstüne kabus gibi çöker.

Tüm bunlardan sıyrılmak isteyen Can Elif'e şaşırtıcı bir teklif sunar. Öte yanda Ayşegül, sosyal hizmetlerin İso'yu ziyaret edeceği haberini alır. Yine yardımına koşan Murat olur ama ne kadar dikkat ederlerse etsinler her zaman ki gibi işlerin karışmasını engelleyemezler.

Bol bol romantik ve komik anların yaşanacağı bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan İlişki Durumu Karışık, her Cumartesi akşamı saat 20:00’da TV’de.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 24.BÖLÜM FRAGMANI

Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor. 
Oyuncular: Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe), Özlem Öçalmaz (Ece).

Haberin Devamı

İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da TV ekranlarında olacak.

BAKMADAN GEÇME!