İlhan Parlak başarıdan emin

Güncelleme Tarihi:

İlhan Parlak başarıdan emin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2012 15:44

Kardemir Karabüksporlu İlhan Parlak, “Bu yıl üst sıraları hedefleyen bir takım olduk diye düşünüyorum” dedi.

Slovenya'nın Moravske Toplice kasabasında kamp yapan Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın golcü oyuncusu Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovenya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Bu yıl takımda 3. sezonunu geçireceğini aktaran Parlak, şöyle konuştu: “İlk yılım iyi geçmişti, ikinci yılımda ise ilk yarıda sıkıntılı bir süreç geçirdik ama sonucunda mutlu sona ulaşıp ligde kalmayı başardık. İnşallah bu yıl aynı sıkıntıları yaşamayız. Bu yıl üst sıraları hedefleyen bir takım olduk diye düşünüyorum. Takımda gerçekten çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Çeşitli teklifler gelmesine rağmen Karabük'te kalmayı tercih ettim. Çünkü futbol hayatımda şunu anladım ki insan nerede mutlu oluyorsa orada durmalı. Burada mutlu olduğum için Karabükspor'da kaldım. İnşallah sakatlık olmadan Slovenya kampını geçirip, lige en iyi şekilde hazırlanmak ve sıkıntı yaşamadan yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Parlak, ilk dört haftada iki büyük takımla kendi sahalarında karşılaşacaklarını belirterek, “Şu gerçek var 9-10 haftadır kendi sahamızda hiç mağlup olmadık. Bu bizim için bir avantaj fakat yeni bir sezon, yeni bir heyecan. İlk maçlarda iyi konsantre olup lige iyi başlamak zorundayız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!