İlhan Ekşioğlu Cüneyt Çakır mesajları attı Ahmet Nur Çebi cevap verdi

Güncelleme Tarihi:

İlhan Ekşioğlu Cüneyt Çakır mesajları attı Ahmet Nur Çebi cevap verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 21:21

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş'ın 2-1 galip geldiği Çaykur Rizespor maçı ile ilgili Twitter hesabından ilginç paylaşımlarda bulundu. Bu mesajların hemen sonrasında ise Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ekşioğlu'na cevap verdi.

Haberin Devamı

Karşılaşma 1-1 devam ettiği sırada Twitter hesabından mesajlar paylaşan İlhan Ekşioğlu, maç 1-1 devam ederken kalan bölümünde skor dengesinin bozulmaması durumunda en az 15 dakika uzatma verileceğini iddia etti. Ekşioğlu, "Kalan sürede gol olmazsa en az 15 dakika uzatma olur. Gülmeyin ciddiyim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın 2-1 öne geçmesi ile bir tweet daha atan deneyimli yönetici bu kez "uzatma 3 dakika" yazdı.

Son olarak Fenerbahçe taraftarına şampiyonluk mesajı da veren İlhan Ekşioğlu, "Lütfen tribünleri en az dünkü gibi dolduralım. Gerisini merak etme" mesajını paylaştı.

İlhan Ekşioğlu Cüneyt Çakır mesajları attı Ahmet Nur Çebi cevap verdi



BEŞİKTAŞ'TAN EKŞİOĞLU'NA CEVAP
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ise 360'da yayınlananan Telegol programına canlı yayında bağlandığı sırada İlhan Ekşioğlu'nun mesajlarını öğrenince sert bir yanıt verdi. Çebi, 'kantarın topunuzu kaçırıyorlar' yorumundan sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Biraz seviyeli olmak lazım. Biraz spor adamı spor yöneticisi gibi olmak lazım. Sahada oyuncular oynuyor. Bizim yapacak bir şeyimiz yok. Herkes çok konuşmayı seviyorsa buyursun konuşsunlar. Ben de tebessüm ediyorum. 3 dakikalık uzatma için gülücük atmışsa ben de tebessüm gönderiyorum kendisine.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!