İlgili makamların dikkatine…..

Haberin Devamı

Vahşet!

Birkaç gündür internet ortamında dolaşan bir video bulunmakta.

Tüyler ürpertici. Sonuna kadar izleyebilmeniz mümkün bile değil!..

Konu kısaca şu:

Bir inek ve hamile. Onu ve yavrusunu hunharca, gülerek ve dalga geçerek katledenler ise maalesef ki bizim insanlarımız. Hangi halet-i ruhiye içinde bulundukları, böyle bir şeyi nasıl yapabildikleri anlaşılır ve inanılır gibi değil. İnsanlık adına, dehşet ve utanç dolu, o videoda görünenler. Günlerdir bu videoyla ilgili e-postalar gelmekte duyarlı halkımızdan.

Olay bir mezbahada yaşanmakta. Mezbahanın isimi de görünüyor seyrettiğimiz videoda. Ancak, mekana ve mezbaha adına dair kesin bir bilgiye sahip olmadığımdan isim yazmayacağım.

Halk olarak beklentimiz şudur:

Lütfen ilgili makamlar hemen bu konuyla ilgili bir araştırma yapsınlar. Bu şahıslar için gereken ceza-i yaptırım da bir an evvel hayata geçsin.

Haberin Devamı

Bu konu hakkında, tatminkar bir cevap, bir sonuç alana kadar da olayı takip etmeğe devam edeceğiz.

Okul

Ben  Kemerburgaz’da oturmaktayım. Hafta sonu inanılmaz bir şok yaşadık maalesef. Sizlerin de bildiği gibi, bir okul tuzla buz edildi birkaç saatte.. Yeni öğretim yılına başlamaya çok az bir zaman kalmışken, öğrencileri yeni kitap kalem alışverişi heyecanı sarmışken… Bir anda okulsuz kaldı bu çocuklar. Hiçbir uyarı olmaksızın bir sabah ansızın geldiler, yıktılar ve gittiler. Dehşete düşmemek mümkün değil!

Çocukların psikolojisini tahmin bile edemeyiz. Ağır şoktalar şimdi her birisi.

Bu olay için de yine açıklama bekliyoruz.

Eğer bu okul kaçak bir yapı idiyse, on senedir kaçak bir yapı nasıl faaliyet göstermekteydi? Hem de okul olarak! Demek ki bir görev ihmali ya da (aklımıza getirmek istemiyoruz ama şeytan dürtüyor ister istemez) başka bir şeyler söz konusu.

Her iki konunun da en kısa sürede açıklığa kavuşturulmasını istiyor ve bekliyoruz……

İlgililere saygı ile arz ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları