Ilgaz'da Öğretmenler Günü etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Ilgazda Öğretmenler Günü etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 16:22

Ilgaz'da Öğretmenler Günü etkinliği

Haberin Devamı

ILGAZ(Çankırı), (DHA)- 24 Kasım Öğretmenler Günü, Ilgaz Cumhuriyet Meydanındaki çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Yeğin tarafından çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından buradaki program sona erdi.

Yavuz Sultan Selim İlkokulu Konferans Salonunda devam eden Programa Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, İlçe Emniyet Müdür Vekili Orhan Gazi Akın, siyasi parti ilçe başkanları, İl genel meclis üyeleri, Okul Müdürleri,Öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Yavuz Sultan Selim İlkokulunda başlayan, Şehit Nizamettin Yaman Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´ın öğretmenler günü mesajlarının okunmasından sonra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü M. Gökmen Pirahmetoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Daha sonra mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına göreve yeni başlayan Ekrem Yıldırım'ın konuşmasından sonra program Oratoryo, 15 Temmuz şehitlerimiz ile ilgili barkovizyon ve okullarında çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Belediye Başkanı Arif Çayır, Milli Eğitim Müdürü İ.Hakkı Yeğin tarafından hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!