Ilgaz Dağı'na bakanlık incelemesi

Güncelleme Tarihi:

Ilgaz Dağına bakanlık incelemesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 16:49

Ilgaz Dağı'na bakanlık incelemesi

Haberin Devamı

ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ILGAZ Dağı Milli Parkı'nda geçtiğimiz hafta sonu Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi'den sonra bu hafta da Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi incelemelerde bulundu.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi ve Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Yıldırım, önce Ilgaz Kadın Çayırı Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu. İncelemelerde Orman ve Su İşleri Bakanlığı DKMP10 Bölge Müdürü Oğuz Bayazit, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Usta ile ilgili teknik personeller hazır bulundu. Müsteşar Yardımcısı Çiftçi, Ilgaz Kadın çayırı Tabiat Parkı'ndaki mevcut yapılar ile 2016 yılında yapılacaklar hakkında bilgi aldı. Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda incelemelerine devam eden heyet,
Derbent Şehitlik Anıtı'nı ziyaret ederek şehitlere dua ettiler. Daha sonra tesisler bölgesine geçilerek burada brifing alan Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, alanda incelemelerde bulundu.
Heyet, Küre Dağları Milli Parkı, Azdavay ilçesindeki Çatak Kanyonu 'Özürlü Dostu Milli Parkı, Küre Dağları' projesi kapsamındaki tesis ve yürüyüş alanını ile Cam Teras projesi alanını ziyaret ettiler. Pınarbaşı ilçesindeki Ziyaretçi Merkezi ile "Horma Kanyonu Yürüyüş Parkuru" proje alanını ziyaret eden heyet, değerlendirmelerde bulundular.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!