Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda kış hazırlıkları tamam

Güncelleme Tarihi:

Ilgaz Dağı Milli Parkında kış hazırlıkları tamam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 15:43

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda kış hazırlıkları tamam

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRI'nın Ilgaz ilçesinde, 'Ilgaz Dağı Milli Parkı Kış Sezonu Hazırlık Toplantısı', Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında yapıldı.
Ilgaz Dağı Milli Parkı Biyolojik Çeşitlilik ve Doğal Kaynaklar Araştırma ve Eğitim Merkezi’nde, Ilgaz Dağı Milli Park Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen toplanıya Vali Yardımcısı Ünal Kılıçaslan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Özbek, Ilgaz Dağı Milli Park Müdürü İrem Sağlam Fide, ilgili kurum temsilcileri ile Ilgaz Dağı Milli Parkı tesis işletmecileri de katıldı.
Toplantıda, Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda kış sezonunda alana gelecek ziyaretçilerin ulaşım, güvenlik, sağlık, alt yapı hizmetleri, rekreasyonel faaliyetler gibi konularda sezon boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamaması, kış sporları etkinliklerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmesi için alınacak tedbirler görüşüldü. İlgili kurumların yerine getirmesi gereken sorumluluklarının belirlenmesiyle toplantı sona erdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!