Ilgaz Belediyesinde toplu sözleşme

Güncelleme Tarihi:

Ilgaz Belediyesinde toplu sözleşme
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 16:56

Ilgaz Belediyesinde toplu sözleşme

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ILGAZ Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 17 işçiyi kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, belediye binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, belediye olarak söylemlerinin arkasında durduklarını, alın terini ve iş başarısını her şeyin üzerinde tutan bir anlayışla hizmet etmeye çalıştıklarını, ne yaptığını bilen bir anlayışla göreve geldiklerini söyledi. Çayır, ödenecek rakamları dile getirmediklerini, mevcut koşullarda zamanında ödenecek rakamların en iyisini işçilere sunmaya çalıştıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.

"Personelimizin maaşlarını gününde ödedik ve bunu nasıl yaptığımızın değerlendirmesini işçilerimize ve kıymetli halkımıza bırakıyoruz. Ilgaz'ımızı belediyecilik kapsamında Ülkemizin örnek belediyelerinden biri haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan, büyük emeği olan işçilerimize bu vesilelerle teşekkürlerimi iletmek isterim. Belediyemizin başarılarının işçisiyle, memurlarıyla ve diğer tüm çalışanlarımızla birlikte inanarak çalışmak olduğunu biliyoruz. İşçilerimizin en iyi şekilde işlerine değer katarak çalıştığını biliyor ve işçinin emeğini koruyan, kollayan bir belediyecilik anlayışıyla onlarla çalışmaktan gurur duyuyorum. İşçilerimizin haklarının daim kalması amacıyla Belediye İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Mehmet Güngören'in katılımlarıyla birlikte Belediye-İş Sendikası arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesini memnuniyet içerisinde imzaladık. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!