İletişim öğrencilerine bir yılda 70 ödül

Güncelleme Tarihi:

İletişim öğrencilerine bir yılda 70 ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 13:53

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin 2015 yılı içinde 30 yarışmadan 70 ödülle dönmesi düzenlenen törenle kutlandı.

Haberin Devamı

Fakülte öğrencileri bu yıl ulusal ve uluslararası 30 yarışmada basın, televizyon, sinema, radyo, reklam, halkla ilişkiler ve internet dallarında yarıştı. Öğrenciler söz konusu yarışmalarda "Altın Portakal", "Altın Koza", "Geleceğin İletişimcisi", "TRT Belgesel Günleri Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü"nün de aralarında bulunduğu toplam 70 ödül kazandı.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Yılın Hikayesi Ödül Töreni"nde, ödül kazanan öğrencilere çiçek verildi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, burada yaptığı konuşmada, böyle başarılara ulaşmanın kolay olmadığını, güzel ve mutlu tablonun her zaman devam edeceğini söyledi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık da fakültenin hem üniversiteyi hem de kenti başarıyla temsil ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Öğrencilerin 30 yarışmada 70 ödül alarak "destansı bir başarıya" imza attığını vurgulayan Arık, bu başarının devam etmesini diledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Antalya'yı küresel sinema endüstrisinin merkezlerinden biri yapmak istediklerini ifade etti.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Hollywood'da birçok sinema şirketi ile görüştüklerini anımsatan Türel, Uluslararası Antalya Film Festivali'nde de dünyanın en önemli yönetmen ve sanatçılarıyla bir araya geldiklerini vurguladı.

Antalya'da çekilen filmlere özel destek verdiklerini anlatan Türel, "Film festivalimizin kapsamında bu desteği veriyoruz" dedi.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!