İletişim Fakültesi 687 mezun verdi

Güncelleme Tarihi:

İletişim Fakültesi 687 mezun verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 17:00

İletişim Fakültesi 687 mezun verdi

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Üniversitesi İletişim Fakültesi 687 mezun verirken, öğrenciler kep atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Törene Kocaeli Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Bekir Çakır, Prof. Dr. Ahmet Küçük, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Akhisar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Akhisar mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise fakülte birincisi Naile Nadide Bayrak konuşarak teşekkür etti.

Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema, Görsel İletişim Tasarımı ile Reklamcılık bölümlerinden 687 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende fakültesi birincisi Naile Nadide Bayrak'a plaketini Prof. Dr. Bekir Çakır, fakültesi ikincisi Elif Özen'e plaketini Prof. Dr. Ahmet Küçük, fakülte üçüncüsü Sinem Koç'a plaketini Prof. Dr. Halis Aygün verdi. Anı belgelerini bölüm öğretim elemanlarından alan öğrenciler, hep birlikte İletişim Yemini etti. Tören öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!