İlerleyen günlerde çok ciddi kararlar alınacak

Güncelleme Tarihi:

İlerleyen günlerde çok ciddi kararlar alınacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2011 21:21

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Fenerbahçe derbisinde galip gelmek istediklerini, ancak çok çalışmalarına rağmen maçı kaybettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Schuster, Fenerbahçe derbisi sonrası düzenlediği basın toplantısında, hareketli bir maç oynadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Fenerbahçe maça iyi başladı. 1-0'ı buldular. Sonra 1-1'i yakaladık. İkinci yarıya golle başladık. Almeida'nın pozisyonu sonrası maç 3-1 olabilirdi. Futbolcularımız maçı kazanabileceklerini düşündüler. Ancak sevimsiz bir pozisyonda kırmızı kart gördük ve penaltının ardından oyun eşitlendi. Sonra da goller yedik ve mağlup olduk. Bizim bugün galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çok şey yaptık, çalıştık ama sonuçta bu bir derbi maçıydı ve kaybettik.”

LUGANO VARSA PROVOKASYON VARDIR”

Ferrari'nin gördüğü kırmızı kartla ilgili bir soruya Schuster, “Görüntüleri izlemek lazım. Sahadan pek bir şey göremedik ve yorum yapamıyorum. O pozisyonda Ferrari'nin topu kurtardığını gördük. Kontratak pozisyonu vardı onu takip ediyorduk. Ben de çok merak ediyorum” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Bir basın mensubunun pozisyonu anlatması ve Ferrari'nin, Lugano'ya dirsek vurduğunu belirtmesi üzerine Schuster, “Pozisyonu görmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Lugano'nun orada olduğunu söylüyorsunuz, eğer Lugano varsa orada çok ciddi bir provokasyon vardır” dedi.

“AYAĞA KALKMALIYIZ”

Beşiktaş'ın mücadele ettiği 3 kulvarın ikisinde işinin zor olduğunun hatırlatılması üzerine Alman teknik adam, “Ligin sonuna daha çok var. Gerçekten çok zor bir hafta geçirdik. İlk yapmamız gereken takımı moral olarak ayağı kaldırmak. Çok uzaklara bakmadan takımı ayağa kaldırmak ve sonra ileriye bakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

TARAFTARLARA SÖYLEDİĞİ

Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası taraftarlar için söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine de “Benim hakkımda olumsuz haber yapmak isteyenler yapabilir. Türkçe bilmiyorum. Eğer tepki gösterilecekse bana gösterilsin, bu beni ilgilendirmez ama futbolculara tepki göstermesinler. Bana tepki gösterebilirler. Bunu ilk kez yaşamıyorum. Ben futbolculara tepki gösterilmesin diye açıklama yaptım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“HİÇ OLMADIĞI KADAR ÇOK CİDDİ KARARLAR ALACAĞIZ”

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, maçın kırılma anlarının Almeida'nın 60. dakikada golü kaçırması, arkasından gelen kırmızı kart ve penaltı pozisyonu olduğunu söyledi.

Schuster, bundan sonraki planlarına ilişkin ise “Yarın oturup çok ciddi kararlar alınması gerektiğini söyleyebiliriz. Ligde liderden uzağız. Avrupa Kupası'nda mağlubiyet nedeniyle tur çok zor durumda. Türkiye Kupası var elimizde. Ancak önümüzdeki günlerde, gelecekteki planlarla ilgili, hiç olmadığı kadar çok ciddi kararlar alacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!