ileride lazım olacak bu puan

Adanaspor Çaykur Rize'den puanla dönerek ilerisi için umutlandı

Haberin Devamı

Sezona kötü başlayan ve oynadığı 10 maçta sadece bir galibiyet alabilen, 6 beraberlik ve 3’te yenilgi alan dibe demir atan Adanaspor’un Çaykur Rizespor deplasmanından puanla dönmesi biraz da olsa camiayı sevindirdi. Bu bir puanın önemini ileride çok daha iyi anlayacağız. Oynanan maçlarda iyi mücadele etmesine rağmen aldığı sonuçlardan sonra alınan bu puan bizi yukarılara taşıyacak umudundayım.

KÖTÜ SONUÇ DEĞİL

Zor bir deplasmandı Çaykur Rizespor maçı. Baktığımız zaman yenilmedik ve bir puanla döndük. ‘Bu maçı alacağız’ isteği ancak bir puan getirdi. Hiç de kötü bir sonuç değil. Süper Lig’e yeni çıkmış, oyuncularının çoğu yeni, teknik direktörü yeni, tam takım olamamış bir ekip Turuncu Beyazlı takım. Her maçta yaşanan golcü sıkıntısı ve gol atamama stresi bu maçta az da olsa aşılmış oldu. Daha önce yazdığımız gibi devre arasına kadar, transfer başlayana kadar kendi içinde çözmeli gol sıkıntısını bu takım. Rize karşısında golcü Roni oldu, diğer maçlarda da başka futbolcular olabilir, hatta olmalı çünkü gol atmalısın.

HASTALIK TEDAVİ EDİLMELİ

Haberin Devamı

Çaykur Rize karşısında gol yeme hastalığı devam etti. Gerçi hakem de yardım etti takımın gol yemesine. Ofsayt pozisyonda olan Kweuke’nin defansı engellemesine göz yumarak. Gol atamama hastalığı ise bu maçta aza indirildi, bulunan iki gol galibiyeti getirmese de puan getirmesine yetti. Gol atamama hastalığı şiddetle tedavi edilmeli. Şimdi bundan sonrası daha da zorlaşacak. Milli maç arasından sonra oynanacak bir Beşiktaş maçına taraftar desteği ile öyle çıkılmalı ki ‘İşte Adanaspor Bu’ ‘Bu takım ligde kalır, düşmez’ dedirtilmeli. Bunu yapmak için de çok çalışmak, mücadele azmini, oyun disiplinini kaybetmemek gerekir. Taraftar da yaşanan bazı olumsuzlukları unutmalı, küsmemeli. Elbirliği ile ‘Hep destek’, ‘Tam destek’ sloganıyla Turuncu Beyazlı renklere sahip çıkılmalı, çünkü Süper Lig’i uzun yıllar bekledi Adana ve Adanasporlular, bunu sakın unutmayın…

Yazarın Tüm Yazıları