İlahiyat Fakültesi'nin 19. dönem mezunları

Güncelleme Tarihi:

İlahiyat Fakültesinin 19. dönem mezunları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 11:09

İlahiyat Fakültesi'nin 19. dönem mezunları

Haberin Devamı

 

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İlahiyat Fakültesi 2016-2017 yılı 19. dönem mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.
ÇÜ Mithat Özsan Amfisinde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, İl Müftüsü Hasan Çınar, Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Osman Ateş, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.  Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Osman Ateş yaptığı konuşmada, öğrencilere seslenerek hayat boyu Kuran ve sünnetten ayrılmamaları konusunda uyardı. Prof. Dr. Ateş, "Yüreğinizden vatan, millet ve bayrak sevgisi hiç eksilmesin istiyorum. Ömür boyu bunu yüreğimizin en kıymetli yerinde yaşatalım. Bu değerleri başta kendi evlatlarınız olmak üzere yetiştireceğiniz öğrencilerinize verin. Milli birlik ve bütünlüğümüzün hayat boyu teminatı olun, hayat boyu Kuran ve sünnet rehberiniz olsun. Bundan ayrılmayın başka yola sapmayın"dedi.
İl Müftüsü Hasan Çınar ise Adana'da İl Müftülüğü olarak 2 bin 450 personel ile hizmet verdiklerini ifade ederek, yeni mezun öğrencilerin yakın zamanda çalışma arkadaşları olacağını söyledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan da din ve vicdan özgürlüğünün anayasayla teminat altında olduğunu hatırlattı.
Açılış konuşmalarının ardından mezuniyet töreni Kuran-ı Kerim okunmasıyla  devam etti. Fakülte birincisi Rukiye Sezer öğrenciler adına konuşma yaparak yaş kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından diplomaları verildi.

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!