İl Özel İdaresi’nde anlamlı tören

Güncelleme Tarihi:

İl Özel İdaresi’nde anlamlı tören
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 16:19

İl Özel İdaresi’nde anlamlı tören

Haberin Devamı

 Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)- KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, 1989-2014 yılları arasında görev yapan İl Genel Meclisi Başkanları ve Meclis Üyeleri için düzenlenen plaket törenine katıldı.

Mustafa Taş İl Genel Meclis Salonunda düzenlenen törene Vali Necati Şentürk’ün yanı sıra Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Barboros Dulkadiroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Genel Meclis üyeleri ile daha önceden görev yapmış İl Genel Meclisi Başkanları ve Meclis Üyeleri katıldı. Törende konuşan Vali Necati Şentürk, geçmişte hizmeti bulunanları unutmamanın, onları yâd etmenin, onlara saygı göstermenin ve onların hatıralarını canlı tutmanın günümüzde hizmetin devamlılığını sağlamada önemli roller üstlendiğini söyledi.

Geçmiş zamanda İl Genel Meclisinde görev başkanlara ve üyelere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ettiğini belirten Vali Necati Şentürk, “Geçmişte hizmeti bulunanlara karşı vefalı olunmalıdır. Vefasızlık bizlere yakışmaz. Şeyh Edebalı’nın da dediği gibi, Ey Oğul! Şimdi Beysin, bundan sonra küskünlük, kırgınlık bize ama yumuşaklık sana; öfke bize, hoşgörü sana; hata yapmak bize, affetmek sana. Görev başında olanlar, geçmişte görev yapan büyüklerini unutmamalıdır. Vefasızlık yapanlara vefa gösterilmez. Bizler de geçmişte Kırşehir’e hizmet etmiş olan 47 büyüğümüzü unutmadık, bugün onları şereflendirmek adına burada toplandık. Onların tecrübelerinden en güzel şekilde istifade edeceğiz” dedi.

Program Vali Şentürk, Milletvekilleri Arslan ve Çetinkaya ile protokol üyeleri tarafından geçmişte görev yapmış İl Genel Meclisi Başkanları ve Meclis Üyelerine plaketlerini vermeleri ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!