İl Özel İdaresi sezonu açtı

Güncelleme Tarihi:

İl Özel İdaresi sezonu açtı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 15:54

İl Özel İdaresi sezonu açtı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da İl Özel İdaresi hizmet binası temel atma töreni ve yeni iş sezonu açılışı gerçekleştirildi.

Tefenni yolu üzerindeki İl Özel İdaresi ek binası bahçesinde düzenlenen törene Vali Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Genel Sekreteri Servet Olpak, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile işçiler katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, amaçlarının şehirde ne varsa köyde de onun olması için çalışmak olduğunu belirtti.

İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, bu yıl faaliyete giren yeni asfalt plentiyle hızlı şekilde köy yollarında asfaltlama yapacaklarını kaydetti.

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, yeni hizmet binasının Burdur için hayırlı olmasını diledi.

Vali Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi'nde çalışmaların artık sadece sezonda değil tüm yıla yayıldığını aktarırken, "Yaz-kış demeden, gece-gündüz demeden, yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hizmeti kesintisiz şekilde 12 ay sorumluluk alanımızdaki insanlara götürmenin onurunu ve gururunu yaşadık" dedi.

Konuşmaların ardından 12 bin metrekare alana yapılacak ve 88 çalışma ofisi, 4 toplantı salonu, sergi ve konferans salonunun da yer alacağı İl Özel İdaresi hizmet binasının temeli Müftü Hıdır Bayrak'ın duasıyla atıldı. İş makineleri de çalışma alanlarına doğru yola çıktı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!